Suflete Tradate ep 300 Jigar la Masă!


In Suflete Tradate de azi, Rashi se trezeste de dimineata si se duce la bucatarie sa isi faca mancare de linte. Vine inapoi in camera ei, iar sotul deabia se trezise si o intreba: Unde ai fost, de ce te-ai trezit asa de dimineata?...pai, am avut treaba pe la bucatarie! Pana la urma coboara jos, la micul dejun.

 Toti erau la masa acolo. Serveste Rashi, ii serveste pe toti si... mananca si tu, zice sora lui Kokila, mananca si tu Rashi, mancare de linte, dar Kokila zice: Nu-i place lui Rashi mancarea de linte. Ba ii place, ii place, ca a zis ca are pofta de mancare de linte. Si atunci, au inceput sa se uite unul la altul iar soacra-sa facea semne ca asa este.

 Jigar, mancand acolo, s-a blocat. In fine, a fost o surpriza dar nu sunt siguri, nu e precis, numai ca a au pofte. Acum, ce face sora lui Kokila? Se duce la ea in camera si cu cumnatul, adica barbatul lui Kokila se duce la ea: Ce faci femeie? Ea zice, bine. El afirma ca daca dragostea nu vine la tine te duci tu la ea.

 Uite, ti-am scris o poezie aici. Nu stiu, nu pot sa inteleg, nu cumva ii place de sora-sa lui barbatul lui Kokila? ca atata ii trebuie! Si vine Kokila sa ii aduca o cafea. Vede jurnalul sotului ei acolo. Ce umbli tu in lucrurile mele personale? Dar de ce e lucrul tau personal? pentru ca este caietul sotului meu!

 Ce cauta aici la tine jurnalul? Atunci, repede a rupt foaia de acolo si a bagat-o intr-un plic: Nu stiu ce a vrut sa faca barbatul lui Kokila...o sa vedem. Acum, ce face Ahem? Pleaca la serviciu dar nu a mai mancat nici micul dejun si a plecat. Gopi se tot gandea la el ca nu a mancat micul dejun. Ahem gaseste un catel afara, care statea langa masina lui si il intreaba pe paznic daca i-a dat sa manance.

 I-am dat dar nu vrea sa manance! Atunci, adu-mi mie biscuitii...si ii aduce punga cu biscuiti. Ii da biscuitele si de la el manca. Dupa ce a terminat, cainele ce a facut el, ca s-a urcat in masina. Ahem a ajuns la firma si cand a coborat a iesit si catelul. A intrat in firma cu cainele in brate. Aia de acolo zic: Ahem merge cu un catel in brate.

 S-a dus la birou si acolo spune la cineva: Adu-i biscuiti, adu-i lapte, pentru ca trebuie sa ii dau sa manance. A venit, cu lapte, cu biscuiti si i-a dat. A facut si el comanda de un mic dejun, a venit si mancarea lui si vroia si el sa manance acolo. Si-a adus aminte...se gandea la Gopi, iar ea se gandea la el si el, iar se gandea la Gopi ca daca o fi mancat si a vrut sa dea telefon, dupa fix, lui Gopi sa o intrebe daca a mancat.

 Cainele ce face? astepta ca sa sune si cand a sunat, a sarit pe fir si a iesit firul din priza, de nu a mai putut sa vorbeasca. Acum, el vine acasa si daca vine acasa, vine cu catelul dupa el. Dar pana sa vina ii deschide maica-sa usa si cand a intrat, el vroia sa vorbeasca ceva cu maica-sa sa il ierte pana la urma, sa isi ceara scuze, ca la intalnit la serviciu.

 Jigar i-a spus: Frate, trebuie sa iti ceri scuze, trebuie sa te rogi de matusa sa te ierte, ca nu se poate asa! El tot sta pe ganduri, dar pana la urma i-a zis lui maica-sa: Mama...dar Kokila nici nu a vrut sa auda nici macar un cuvant de la el. Si vine acolo si sta pe pat...iar incearca sa-i zica lui Kokila: Mama imi cer scuze! Nu vreu sa aud de la tine nici o scuza!

 Pe urma intervine sora ei...De ce Kokila il pedepsesti asa, ce a facut? Uite, incearca sa isi ceara scuze...dar cine esti tu de comanzi in casa asta?... trebuie sa rada omul cand vrei tu, trebuie sa planga omul cand vrei tu...da cine esti tu? Te rog sa nu te bagi, e familia mea si eu trebuie sa inteleg toate lucrurile din casa asta.

 El pana la urma tot a mai insistat...Nu vreu sa aud de la tine nici o scuza! Te duci intai, ceri iertare si dupa aia vii si iti ceri scuze la mine. Eee...stiu eu, trebuie sa se duca acolo la altar, sa se roage, sa il ierte mai intai zeul si trebuie sa se caiasca, oricum, de ce a facut si dupa aia vine sa ii ceara lui maica-sa scuze si iertare.

Pana la urma, se duce in casa si fiind acolo singur, catelul a venit cu el. S-a apucat, l-a sters pe catel, a facut mizerie, i-a dat lapte, i-a dat biscuiti. Trece Gopi pe acolo si aude ca vorbea cu catelul. Gopi nu a zis nimic, dar a intrat si el ii zice: Vezi ca e ud pe jos, sa nu aluneci.

 Catelul se tot bucura pe langa Gopi, o apuca de sari, dar pana la urma zice: Hai ca trebuie sa ii facem baie la catel. S-au dus in baie amandoi, fara sa stie Kokila si i-au facut baie caineleui. Dupa ce au terminat, au avut un prosop, l-a luat Ahem si i l-a dat la fel ca pe un copil cand ii faci baie, i la pus intr-un prosop lui Gopi in brate.

 Si cam atat din Suflete Tradate, la revedere, va multumesc!