Suflete Trădate ep 201 Gopi Cântă!


Koko a aranjat casa foarte frumos cu ghirlande, pentru sărbatoarea care o să urmeze. Răspunde la telefon și vorbește cu Urmila, care folosește o batistă ca sa nu îi recunoască vocea. A cântat și a făcut repetiții cu Gopi, dar nu mai vrea să cânte deloc. Nu mai insista sa cânte Rashi! Dar cine e la telefon?


 A sunat-o de câteva ori și nu își dădea seama cine e la aparat. Unde mergi, la prăvalie? Merg unde vreau eu! Se îmbracase și se machiase foarte frumos. Era îmbrăcată cu o rochie roșie iar Gopi pregătește un sari bleu ca și culoarea costumului pentru soțul ei.

 El îi mulțumește, iar ea zâmbește și nu mai poate de fericire. Acolo, lume multă și zice că trebuie să cânte Rashi. Ei nu prea i-a ars de învățat și mama ei promite că o învață ce să facă. Îi spune ca să se prefacă că tușește și o doare în gât. Ia niște lapte cald ca sa îți treacă tusea!

 A trebuit sa cânte pe scena și pe toți îi bufneste râsul, cerând să o dea jos de acolo, ca nu știe nimic. A început Gopi să cânte și toți dansau de ce frumos cânta. Ahem zâmbește și era tare mândru de ea, iar socră-sa o apreciaza și ea. Soacra lui Rashi vrea sa îi dea lapte cald ca o doare în gât, dar ea spune că e bine și nu mai are nimic.

 S-a apucat să spună ca are un soț bun și el se laudă că are și el o soție la fel de bună. Rashi nu a văzut ca s-a întâlnit cu fosta prietenă și el e puțin cam trist, că la căsătorie nu a fost chiar așa bine. Nu e adevărat, că eu am vrut să mă căsătoresc cu tine, dar tu ai crezut că am avut o relație cu altcineva!

 Abonati-va la canalul meu de YouTube!