Suflete Tradate ep 280 Ahem si clatitele!In Suflete Tradate de azi, casa era decorată frumos și avea și un tort cu decoratii exceptionale. Ahem întreabă de ce este lumina stinsă, dar când se apropie se aprind luminile și ii mulțumește lui Gopi pentru tot, dar de fapt Kokila făcuse tot. Kokila vrea sa taie tortul și pe urma să se schimbe. Anita ii dă cadoul și pe urma taie tortul.

 Du-te și schimbăte! Acolo avea și cămasa verde, cumpărată, iar el preferă cămasa de la Gopi. Cine îl vedea îi spunea că îi stă foarte bine și Anita se supără că nu poartă cămasa de la ea. Gopi zămbea cu o gura până la urechi, că el s-a îmbrăcat cu cămasa de la ea. 

Gopi servește invitații cu suc și Anita îi dă telefon lui Ahem, iar el nu răspunde. Gopi pune cămasa pe umeraș și Ahem o cheamă la el și îi reamintește ce cântec frumos i-a cântat anul trecut și o roagă sa cânte din nou. La mulți ani și zeii să te binecuvanteze! 

Așa era cântecul. Gopi mergi să faci micul dejun! Dar Anita vrea ea să încerce sa gătească. Gopi se întristează că ea o să facă clătitele. Se așează masa și vine și ea cu clătitele și toți așteaptă sa vadă ce o să mănânce. Lui Ahem nu prea ii convine dar celorlalți le-au plăcut. 

El vroia niște fulgi mai speciali și îi spune lui Gopi să facă micul dejun așa cum este el obișnuit. Rashi o atentioneaza sa nu mai plângă și să se apuce de făcut micul dejun preferat. Trebuie să o facem pe Gopi mai curajoasa și mai cu raspundere, pentru că este cam timidă și fără tupeu.

 Rashi visează că Kokila o întreabă dacă s-a gândit la un plan și când îi dă, în vis, o linie la palma, sare cât poate în sus. Ai avut coșmaruri? Nu! Hai sa dormim la loc! Vrea să fie Gopi mai curajoasă și cu atitudine.

 Ce va gândiți sa faceți pentru ziua următoare? Cumnată trebuie să mă înțelegi ca Rashi este mult mai indrazneața și mai puternică, așa că avem grija să o facem și pe Gopi la fel ca ea.

 Atat din Suflete Tradate de asta seara. Abonati-vă la canalul meu!