Suflete Tradate ep 288 Gopi îl Salvează pe Ahem!În Suflete Tradate de azi, a auzit si Kokila, a auzit si sora, a auzit si vecina care tot o tachineaza pe Kokila. Ca ia si zis; Kokila, ce s-a intamplat la tine acolo? Ai avut incendiu, ti-a luat foc bucataria? Da , zice, ai auzit foarte bine. Ia zis Kokila.

 Asa s-a intamplat. Si vine in bucatarie, vine la fructele alea de mango si tot manca din ele asa. Vine Rashi; ce faci Gopi, mananci fructe crude? Ea nu a zis nimica, dar glojdea acolo la ele. Si vine Ahem, o vede si ii pusese un radio ca sa ii cante.

Ahem cand a venit zice; Gopi te iubesc mult! Cand a auzit, a ridicat niste ochi mari, frumosi si un zambet larg asa, care ea nu auzise pana atunci asa ceva. Si zice, dar tu Ahem, vrei ceva? Nu vreau nimic, asculta la radio ii spune ea. Acum, la radio, spunea un medic, cum din primele sarcini cum iti este cand esti gravida.

Dimineata ai ameteli, ai manca fructe, a spus mai multe acolo. Dar ea zice in gandul ei...oare sa fiu gravida? Nu ii venea sa creada, dar cam asa I se intampla, ce ii spunea acolo la radio. Acum s-a dus la zeul ala acolo. La zeu cand a ajuns se ruga si spunea; asa sa fie, ca sunt gravida? ...si oare cum o sa ii spun eu lui Ahem? Ca el nu isi aduce aminte de la sarbatoarea aia holi, el nu stie nimic...oare cum ii spun eu?

 Si a venit el cand ea se ruga, a venit la ea acolo si a vrut sa ii zica ceva. Si ea a vrut sa ii zica lui ceva dar pana la urma el a plecat si ea se duce din nou la bucatarie. La bucatarie, vorbea acolo cu Rashi. Mai a vorbit, mai… si s-a dus in pat sa se culce. Acolo nu putea sa adoarma deloc.

 Se intorcea si pe o parte si pe alta, se foia. Ahem, in patul celalalt si el la fel. Parca si-ar fi spus ceva unul la altul. El a intrebat-o; Gopi, ce ai, nu ai adormit nici pana acum? Dar tu de ce nu ai adormit?

 Atunci nu au mai zis nimic si cam atat din Suflete Tradate. Va multumesc, la revedere, abonati-va!