Suflete Tradate ep 289. Anita părăsește casa pentru ca nu se mai intelege cu sotul ei!


Azi, in Suflete Tradate, cand a venit Gopi nu a mai venit Gopi, a venit alta Gopi. A luat rolul lui Gopi o fata draguta si cu niste ochi mari si cu un zambet larg. Foarte frumoasa. Si Gopi nu mai e in film dar a ramas fata care a venit.

 Ea era acolo si toca la niste fructe, mango, dar I-a venit putina ameteala asa...dar ce o fi cu mine de ametesc? Ce ai, ce ai, ii zice Rashi...Nu stiu ce am dar nu ma simt bine! Stai sa iti aduc apa...si a plecat dupa apa. Cand a venit n-a mai gasit-o.

 Ea zice, ma duc in curte sa iau niste frunze de menta ca sa puna la sosul ala care il facea acolo. In gradina acolo erau doi barbati si cand ea culegea menta au ineput sa ii zica: Ia spune-ne, in ce luna esti? Ca noi stim ca esti gravida. Ea zice; nu, nu sunt. Nu se poate, iti straluceste fata, noi dupa asta cunoastem. Acum vine vecina… nu, ati gresit, nora mea e gravida, nu nora lui Kokila.

 Nu e adevarat, nu am gresit. Sa ne spuna in ce luna este. Ea a ramas surprinsa, ca nu stia precis. Si a auzit si Kokila, a auzit si sora, a auzit si vecina care tot o tachineaza pe Kokila. Ca ia si zis; Kokila, ce s-a intamplat la tine acolo?

Ai avut un necaz, ti-a luat foc bucataria? Da , zice, ai auzit foarte bine. Ia zis Kokila. Asa s-a intamplat. Si vine in bucatarie, vine la fructele alea de mango si tot manca din ele asa. Vine Rashi; ce faci Gopi, mananci fructe crude?

 Ea nu a zis nimica, dar glojdea acolo la ele. Si vine Ahem, o vede si ii pusese un radio ca sa ii cante. Ahem cand a venit zice; Gopi te iubesc mult! Cand a auzit, a ridicat niste ochi mari, frumosi si un zambet larg asa, care ea nu auzise pana atunci asa ceva. Si zice, dar tu Ahem, vrei ceva?

Nu vreau nimic, asculta la radio ii spune ea. Acum, la radio, spunea un medic, cum din primele sarcini cum iti este cand esti gravida. Dimineata ai ameteli, ai manca fructe, a spus mai multe acolo. Dar ea zice in gandul ei...oare sa fiu gravida?

 Nu ii venea sa creada, dar cam asa I se intampla, ce ii spunea acolo la radio. Acum s-a dus la zeul ala acolo. La zeu cand a ajuns se ruga si spunea; asa sa fie, ca sunt gravida? ...si oare cum o sa ii spun eu lui Ahem?

 Ca el nu isi aduce aminte de la sarbatoarea holiu, el nu stie nimic..oare cum ii spun eu? Si a venit el cand ea se ruga, a venit la ea acolo si a vrut sa ii zica ceva. Si ea a vrut sa ii zica lui ceva dar pana la urma el a plecat si ea se duce din nou la bucatarie. La bucatarie, vorbea acolo cu Rashi.

 Mai a vorbit, mai… si s-a dus in pat sa se culce. Acolo nu putea sa adoarma deloc. Se intorcea si pe o parte si pe alta, se foia. Ahem, in patul celalalt si el la fel. Parca si-ar fi spus ceva unul la altul. El a intrebat-o; Gopi, ce ai, nu ai adormit nici pana acum? Dar tu de ce nu ai adormit?

 Atunci nu au mai zis nimic si cam atat din Suflete Tradate. Va multumesc, la revedere, abonati-va! Anita cobora pe scari cu bagajul facut, sa plece. Jos o astepta Rashi, Gopi, Kokila, femeia, bunica. Cand a vazut ca vine pregatita, ca nu stia ca pleaca, ea a trecut pe la fiecare, incepand de la bunica. Si-a cerut iertare, a binecuvantat-o bunica, dupa aia a trecut pe la toti pe acolo pana a ajuns la Gopi.

Si-a cerut iertare si la ea; imi pare rau ce am facut...in fine, Gopi cum e ea buna ii pregatise un zeu mic, care il avea ea cand il punea la scoala pe banca s-o ajute. Cum e ea zambitoare, I l-a dat, zeii sa te binecuvanteze si sa aiba grija de tine si I l-a dat in mana. In fine, a fost tare incantata, I-a multumit.

 A trecut si pe la Ahem. Ahem nu I-a zis nimic, decat umfla narile, ar fi luat-o la pumni el, dar nu a zis nimica, si-a cerut scuze si la el si sa aiba grija de Gopi, ca e o fata buna si ca sunt o pereche potrivita; I-a apreciat. A plecat acum.

 Merge ce merge si a sunat telefonul. A sunat-o barbatul care a facut nunta cu el si din cauza la o neantelegere au stricat nunta. Deci zeul a ajutat-o. Gopi nu mai putea de bucurie si radea, adica datorita ei a sunat arbatul care a facut nunta cu el, I-a spus ca sa se intalneasca cu el.

 Ea se duce in camera, Gopi. Atat din Suflete Tradate. Abonati-va daca va plăcut episodul!