Rezumat Suflete Tradate ep 290. Gopi este gravidă in cateva saptamani?


Azi, in Suflete Tradate, Anita cobora pe scari cu bagajul facut, sa plece. Jos o astepta Rashi, Gopi, Kokila, femeia si bunica. Cand a vazut ca vine pregatita, ca nu stia ca pleaca, ea a trecut pe la fiecare, incepand de la bunica. Si-a cerut iertare, a binecuvantat-o bunica, dupa aia a trecut pe la toti pe acolo pana a ajuns la Gopi.

 Si-a cerut iertare si la ea; imi pare rau de ce am facut...in fine, Gopi ii pregatise un zeu mic, pe care il avea ea cand il punea la scoala pe banca s-o ajute. Asa zambitoare, I l-a dat, zeii sa te binecuvanteze si sa aiba grija de tine si I l-a dat in mana. In fine, a fost tare incantata, I-a multumit.

 A trecut si pe la Ahem. Ahem nu I-a zis nimic, decat umfla narile, ar fi luat-o la pumni el, dar nu a zis nimic, si-a cerut scuze si la el si sa aiba grija de Gopi, ca e o fata buna si ca sunt o pereche potrivita; I-a apreciat. A plecat acum. Merge ce merge si a sunat telefonul. A sunat-o barbatul care a facut nunta cu el si din cauza la o neantelegere au stricat nunta.

 Deci zeul a ajutat-o. Gopi nu mai putea de bucurie si radea, adica datorita ei a sunat barbatul care a facut nunta cu el, I-a spus ca sa se intalneasca cu el. Ea se duce in camera. Acolo cauta rochia care luase foc. Ahem zice, ce cauti? El il luase si il pusese la cosul de gunoi. Gopi..a luat foc, e ars, ce faci cu el? Nu, pentru mine e foarte important! Adica era luat de el si ea vroia sa il pastreze.

 L-a luat de acolo din gunoi si l-a pus bine. Acum, jos acolo, Rashi stergea farfuriile, dar ar fi vorbit si cu maica-sa , ca nu a vorbit deloc, sa ii spuna ce s-a intamplat. Si pana la urma a vrut ca sa puna mana pe telefon ca sa sune la maica-sa. Kokila era aproape de ea; Ce faci Rashi?

 Pai ca sa vezi matusa...vrei sa o suni pe maica-ta!..si a vrut sa plece in camera ei ca sa vorbeasca cu mama ei. Nu! A zis Kokila… sun-o si vorbesti aici in prezenta mea cu dumneaei, ca sa vad si eu ce vorbesti. Pai ca nu se poare, pai de ce sa sun aici...nu, nu, nu, chiar te rog, suna acum la dânsa. A sunat, ca nu a avut incotro.

 Urmila zice: dar de ce nu m-ai sunat pana acum sa imi spui si mie ce….. Mama sa stii ca sunt bine...Tu ce ai, esti nebuna, de ce nu spui ce e de spus? Mama pai ce sa spun?...si Kokila era acolo. Spune-mi, spune-mi ce s-a intamplat acolo! Ce sa spun mama, Anita a plecat...si altceva ce sa mai spun; dar de foc nu I-a spus lui maica-sa.

 Kokila ii ia telefonul si vorbeste; Urmila eu sunt Kokila la telefon. Sa vezi ce o schimbase Urmila; O...sora Kokila….Auzi Urmila, tu vrei sa stii tot ce este aici la mine in casa. Tu pentru asta suni, ca sa te interesezi, sa vezi ce se intampla aici? Bine, hai pa, la revedere. Si era Urmila trista, ca a prins-o. Acolo la bucatarie, trebuia sa faca ceva Rashi, mancare...sa pregateasca si striga ca sa vina Gopi.

Cand a venit, nu a mai ajuns ea, a venit alta femeie. A luat rolul lui Gopi o fata draguta, cu niste ochi mari si cu un zambet larg. Foarte frumoasa. Si Gopi nu mai e in film dar a ramas fata care a venit. Ea era acolo si toca la niste fructe, mango, dar I-a venit putina ameteala asa...dar ce o fi cu mine de ametesc?

 Ce ai, ce ai, ii zice Rashi...Nu stiu ce am dar nu ma simt bine! Stai sa iti aduc apa...si a plecat dupa apa. Cand a venit n-a mai gasit-o. Ea zice, ma duc in curte sa iau niste frunze de menta ca sa puna la sosul ala care il facea acolo. In gradina acolo erau doi barbati si cand ea culegea menta au ineput sa ii zica: Ia spune-ne, in ce luna esti?

 Ca noi stim ca esti gravida. Ea zice; nu, nu sunt. Nu se poate, iti straluceste fata, noi dupa asta cunoastem. Acum vine vecina… nu, ati gresit, nora mea e gravida, nu nora lui Kokila. Nu e adevarat, nu am gresit. Sa ne spuna in ce luna este. Ea a ramas surprinsa, ca nu stia precis. Si a auzit si Kokila, a auzit si femeia, a auzit si vecina care tot o tachineaza pe Kokila. Ca ia si zis; Kokila, ce s-a intamplat la tine acolo?

 Ai avut eveniment, ti-a luat foc bucataria? Da , zice, ai auzit foarte bine. Ia zis Kokila. Asa s-a intamplat. Si vine in bucatarie, vine la fructele alea de mango si tot manca din ele asa. Vine Rashi; ce faci Gopi, mananci fructe crude? Ea nu a zis nimica, dar glojdea acolo la ele. Si vine Ahem, o vede si ii pusese un radio ca sa ii cânte.

 Ahem cand a venit zice; Gopi te iubesc mult! Cand a auzit, a ridicat niste ochi mari, frumosi si un zambet larg asa, care ea nu auzise pana atunci asa ceva. Si zice, dar tu Ahem, vrei ceva? Nu vreau nimic, asculta la radio ii spune ea. Acum, la radio, spunea un medic, in ce fel din primele sarcini iti este cand esti gravida.

Dimineata ai ameteli, ai manca fructe, a spus mai multe acolo. Dar ea zice in gandul ei...oare sa fiu gravida? Nu ii venea sa creada, dar cam asa I se intampla, ce ii spunea acolo la radio. Acum s-a dus la zeul ala acolo. La zeu cand a ajuns se ruga si spunea; asa sa fie, ca sunt gravida? ...si oare ce o sa ii spun eu lui Ahem? Ca el nu isi aduce aminte de la sarbatoarea aia holi, el nu stie nimic..oare ce ii spun eu?

 Si a venit el cand ea se ruga, a venit la ea acolo si a vrut sa ii zica ceva. Si ea a vrut sa ii zica lui ceva dar pana la urma el a plecat si ea se duce din nou la bucatarie. La bucatarie, vorbea acolo cu Rashi. Mai a vorbit, mai… si s-a dus in pat sa se culce. Acolo nu putea sa adoarma deloc. Se intorcea si pe o parte si pe alta, se foia.

 Ahem, in patul celalalt si el la fel. Parca si-ar fi spus ceva unul la altul. El a intrebat-o; Gopi, ce ai, nu ai adormit nici pana acum? Dar tu de ce nu ai adormit? Atunci nu au mai zis nimic si cam atat din Suflete Tradate. Va multumesc, la revedere, abonati-va!