Suflete Tradate episodul 325 Gopi este Aburită!


In acest episod din Suflete Tradate, Urmila a dus actele acasa si cand domnul respectiv a vazut semnatura lui Dhawal in locul lui Gopi a spus ca nu e bine. Ea nu mai poate sa se duca inapoi, dar el ii spune sa stea fara grija ca se ocupa el de tot. Dhawal pleaca sa livreze marfa si domnul respectiv ii urmareste.

 Incearca sa il depaseasca si nu putea. Pana la urma au facut pana la roata. Ramasese agatat de usa, lumea a inceput sa se stranga si domnul acela i-a luat actele. Dhawal a ajuns la spital, unde au venit toti sa il vada. Chiar si Urmila a venit.

 De la ea au pornit toate neajunsurile, pentru ca ii trebuia semnatura lui Gopi pe acte. El nu a fost prea tare influentat de eveniment. Vine o asistenta ca sa o puna pe Gopi sa semneze pentru operatie. Ea nu a citit actele din mana ei, crezand ca semneaza pentru operatia lui Dhawal.

 Omul mai putin bun a pus pe cineva imbracata in asistenta ca sa ii ia semnatura lui Gopi. Acest om le-a dat cate un teanc de bani celei care se prefacea si partenerului ei si i-a rugat sa dispara. Acum Gopi trebuie sa lucreze cu el.

Urmila a ramas pe dinafara si in replica el ii spune ca cei nu prea cumsecade au fost amandoi, asa ca ce mai are de spus? Poate vrei sa vii sa ma ajuti la muraturi, zice el in zeflemea. El a vrut de fapt sa isi faca o noua afacere si Gopi sa lucreze pentru el.

 Urmila nici nu mai putea sa doarma cand a ajuns acasa. El i-a spus sa caute sa ia in continuare muraturi. Ei nu i-a convenit deloc, crezand ca o sa o ajute ca sa aiba afacerea ei. Urmila merge la el acasa ca sa il ia la intrebari, ca de ce a luat semnatuara si ca de ce sa beneficieze el si nu ea de afacere.

Gata! Suntem amandoi implicati. Amandoi am bagat mana pana la cot! Raspunde el. Acum au venit la el si Gopi, Kokila si Ahem. Au strigat si au ciocanit la usa dar nimic. Daca fortati usa sun la sectie! Am semnatura ce mai vreti?

 Gopi plangea de nu mai putea. Lui Rashi nu prea ii convine si o tot acuza pe maica-sa ca iar au intrat in belea. Urmila nu mai are ce sa zica. Dhawal a iesit din spital si este bine acasa la el.

 Atat din Suflete Tradate. Va multumesc, la revedere!