Suflete Tradate ep 328 Actele!Ahem nu a reușit să ia actele, cu toate că s-a străduit mult și ceilalți l-au ținut de vorbă pe Ram, care se gândea și nu știa de ce a lăsat cheile în încuietoare.

 Ram, dă ordin să i se facă ceaiul de ghimbir, iar Gopi să lucreze la murături. E un om foarte aspru! Dacă nu a reușit să deschidă dulapul se gândește să o facă printesă pe soacra lui Rashi iar ea spune că nu poate să joace teatru.

 Vine cu multe bijuterii, dar nu se înțeleg la preț și pleacă. El dă ordine mereu și îi spune lui Gopi să continue cu murăturile iar Ahem cu treaba pe la bucătărie. Gopi începe să îi citească ziarul iar el nu vrea să asculte.

 Kokila îi spune Urmilei să se mai ducă și pe acasă că prea vine în fiecare zi. Ea spune că vrea să vadă ce s-a întâmplat cu prințesa, dar Kokila îi spune să nu mai vina așa de dimineață.

 Ea răspunde că a adus un sari pentru ea, dar Kokila îi dă replica că ea poartă numai sari-uri scumpe în care îi stă bine. Ahem vine cu mașina și era îmbrăcat cu eșarfă, cămasă cu mânecă și pantaloni scurți.

 Ram îl ceartă ca a lovit mașina și trebuie să repare farurile. Gopi caută iar să îl țină de vorba ca Ahem să poată lua actele și să nu mai muncească pentru el, altfel trebuie să plătească cele 1.500.000 de Rupii. Daca va plăcut, abonați-vă la canalul de YouTube!