Suflete Tradate ep 329 Vrea sa se imbrace cu o rochie de Regina!În rezumatul episodului 329 din Suflete Tradate de astă seară, tradus, Rashi se îmbrăcase în rochie albă și spune că o să fie regina, dar Kokila îi spune să nu se îmbrace deocamdată. Soțul ei îi face o fotografie și îi spune să se schimbe cu un sari nou, adus de el. 

Kokila trebuie să se deghizeze în regină dar nu prea știa să joace teatru. Ram vine și era foarte încântat de ce vede în casă și aștepta să coboare Kokila ca să vadă bijuteriile.

 Ahem îi spune să coboare pentru binele lui Gopi. Ram îi comunică lui Ahem să stea grecește pe jos și îl consideră ospătarul lui. Rashi vine prima și era îmbrăcată foarte frumos iar el o întreabă, de ce nu are bijuterii scumpe?

 Ea răspunde că are un lanțisor din aur alb. Vine Kokila și cere o bijuterie mai specială. Ce e cu ăla cu camașa roșie la ei acasă și vecina era nedumerită că îi vede pe toți schimbați. 

Urmila o ia la rost că nu îi mai recunoaște și îi dă un praf de scărpinat ca să o facă să plece, că altfel se prindea Ram de farsă. El se comportă ca un șef și îi cere lui Ahem gustări și ceai, așa că el merge la magazin ca să cumpere ce este necesar. 

Abonați-vă la canalul de YouTube, dacă va placut episodul de azi din Suflete Tradate!