Suflete Tradate ep 330 Gopi Salvata!Ram striga la Ahem sa ii aducă gustarea și ceaiul dar nu știe să facă și îl trimite pe Dhaval la magazin sa cumpere ceva. Ram rămâne impresionat de gustarea primita. Trebuie sa cumpere un colier pentru ca Kokila i-a promis ca ii da oricat pe el. A negociat cu el și au ajuns la jumătate – jumătate. 

El era disperat ca sa găsească bijuteria ceruta de Regina, crezand ca o să se imbogateasca. Îl găsește pe Jigar îmbrăcat altfel și se prefacea ca joaca cărți. Bijuteria scumpa era deținută de Hetal și începe licitatia, iar el ajunge la ultimul preț, 1.500.000 de Rupii. Da banii și ia bijuteria cu care merge la Kokila unde ii deschid portarii.

 Apare și vecina, care îl ia la rost ca nu știe ce face și aici e familia Modi și nu e nici o regina. Intra în casa și ii găsește pe toți îmbrăcați foarte frumos și Ahem ii spune sa ii dea mai întâi contractul și ei ii dau banii, iar pe urma sa stea de vorba cu avocatul lui.

 Urmila vrea ca sa preia, ea împreuna cu fata ei, afacerea lui Gopi și merge la bunica ca sa ii spună ca dorește ca Rashi sa preia contractul de muraturi, iar ea nici nu auzea pentru ca avea un radio cu căști pe cap. Jigar i-a cumpărat căști, dar le-a scos când a vorbit cu Kokila. Hotaraste ca Gopi sa nu se mai ocupe de muraturi și sa preia afacerea Urmila cu Rashi.