SUFLETE TRADATE 333. Episodul Online. Rezumat Tradus in Romana. Ultimul Episod de azi Povestit! HD VIDEO

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 333, de la National TV din seara aceasta.
Watch on youtube

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana al serialului Indian, Suflete Tradate episodul 333, de la National TV din seara aceasta. Ceasul din burta lui Rashi!

Dupa operatia de pietre la rinichi, Rashi are dureri foarte mari. Doctorii sunt niste escroci. I-au luat foarte multi bani ca sa o opereze si Rashi adude un ticait in burta. Au venit cu ea din nou la spital, ca nu mai puteau sa o tina acasa. I-au facut radiografie si concluzia este ca trebuie operata din nou. Kokila intreba ca de ce asa repede sa fie iar operata? Ce se intampla de are durerile astea? Se pare ca are un chist in stomac. Ei nu se bazeaza doar pe ce spun doctorii de aici si au mai cerut si parerea altui doctor. Ce a gasit al doilea doctor? Avea un ceas in stomac uitat de asistenta. Au operat-o si a mers la primii doctori ca sa l-e arate radiografia. Aici, nici nu au vrut sa ii mai recunosca. Au sters datele ei de peste tot. Nu mai era numele lui Rashi pe nicaieri in tot spitalul. Kokila l-e spune ca are alta solutie daca nu vor sa recunoasca. Ei spun ca nu ii intereseaza si ca nu o cunosc pe pacienta Rashi. Ea se simtea bine acum, dupa a doua operatie, in schimb doctorii se uitau unii la altii. Erau doar niste escroci care au vrut sa le ia banii. Au mai venit si alte persoane sa se planga de dureri dupa operatii si ei nu vor sa recunoasca nimic. Le iau banii si atat. Au ajuns acasa si acum se gandesc ce sa ii faca doctorului care a operat-o, pentru ca nu au nici o dovada. Numele lui Rashi nu mai este in registrul spitalului. Urmila spune ca ar trebui sa ia niste huligani si sa mearga la doctori ca sa ii faca sa recunoasca fapta. Kokila ii spune ca o intelege, ca e mama si o doare de fica ei dar nu se poate rezolva asa. Gopi spune ca trebuie sa ia legatura cu ceilalti pacienti care au avut problem ca si ei si sa mearga toti la doctor sa ii ceara socoteala si sa isi recunoasca greseala.