Suflete Tradate ep 317 Fără Sprânceană!Azi, in Suflete Tradate, Gopi si Rashi au ajuns la salonul de infrumusetare. Rashi ii fura programarea lui Kinjal ca sa o faca pe ea mai repede. Acolo s-a intamplat ceva neprevazut; I-a facut o coafura care sta pe spranceana si i-a stricat-o. 

Cand vine acasa, socara-sa ii spune sa isi de-a parul dupa spranceana Mama, e o coafura noua, nu pot sa dau parul la o parte. Ii stricase spranceana si din cauza asta nu putea. Acum,  vine fotograful pentru poza de borcan pentru Rashi. 

Rashi era transpirata de emotie, pentru ca nici ei nu ii placea ca nu mai are spranceana. Socra-sa i-a spus iar sa ii dea parul la o parte, pentru ca nu ii sta bine. Fotograful ii spune sa isi stearga transpiratia.

 Gopi incearca sa o staerga pe fata cu un servetel si ii strica spranceana de tot. Acum , fotgraful spune ca nu poate sa faca poza fara o spranceana. Kokila ii spune lui Kinjal sa ii refaca spranceana lui Rashi cu crionul care nu se sterge, dar Kinjal nu vrea sa se duca pentru ca era suparata ca ea ii luase programarea.

 Fotograful cere voie sa mai fotografieze si el pe acolo, la familia Modi, pentru ca i s-a parut frumos. Si asa a ajuns cu fotografiatul in bucatarie, unde o gaseste pe Gopi care gusta din borcanul cu muraturi. Gusta asa de frumos incat i-a facut poza si ei.

 Cand a venit Rashi nu a mai fost nevoie pentru ca ii facuse deja poza lui Gopi. Am facut poza foarte frumoasa, zice el. Nici gopi nu realiza ca a fost fotografiata pe ascuns. Acum, pune fotografia lui Gopi si muraturile lui Rashi, pe borcan.

 O suna pe Urmila sa ii spuna ca au fotogarfiat-o pe Gopi in locul ei. Maica-sa iar se ia de ea, pentru ca nu a fost atenta si comanda de muraturi este acum cu fotografia lui Gopi pe borcane si Rashi nu mai putea de nervi. Acum trebuiau sa ambaleze repede borcanele, pentru ca trebuiau livrate la avion si transportate.

 In acest timp, Rashi se tot invarte pe acolo si scapa un ac de siguranta intr-un borcan. Rashi! Unde e acul? Pai sa vezi matusa ca nu stiu unde l-am scapat. Au cautat peste tot, au si pus bucatareasa sa mature. Pana la urma au trebuit sa intarzie livrarea pana gasesc acul. Kokila a venit cu un magnet si a controlat toate borcanele si au gasit acul in ultimul borcan pe care Rashi il tot ascundea.

 Acum se rugau la zei si multumeau ca au gasit acul. Asta mai lipsea, sa gaseasca vreun client, acul in muraturi. Il suna pe Ahem sa vina cu masina ca sa ia marfa, ca e in regula acum. Rashi ar mai fi vrut sa toarne si un pahar cu apa in muraturi dar noroc ca a vazut-o Gopi. Rashi se vaita la Urmila ca nu i-a reusit nici o schema ca sa impiedice transportul de muraturi.

 Acum s-e gandeste Urmila cum sa incurce treburile; Vede doua masini la fel, una a nepotului in care erau maieuri si schimba coletele dintr-o masina in alta, cand toata lumea era la rugaciune.

 Atat din Suflete Tradate. Va multumesc, la revedere!