Suflete Tradate Ep 310 Plănge Urmila!In Suflete Tradate de asta seara, Gopi a fugit repede la familia ei sa spuna ca a scapat Rashi intr-o vagauna. Au venit toti. Groapa era foarte adanca si nu stiau ce sa faca. Au stiut decat sa planga si sa se roage, sa strige unul la altul. Urmila ii zice miresei; Din cauza ta s-au intamplat toate astea, ca ai fugit de la nunta. Atunci au auzt toti.

 Pana atunci nu stia nimeni ca ea ii tinuse locul, imbracata in mireasa si bineanteles ca Urmila e agitata, pentru ca e fata ei pana la urma. Plangea si se vaita. Au bagat o franghie ca sa o scoata de acolo. Au bagat sfoara si Rashi s-a tinut de ea pana sa ajunga si ce a facut, ca a scapat din nou si spunea ca nu isi mai simte mijlocul.

 Plangeau toti si se vaitau; Numai strigate au fost, la prapastia aia acolo, pentru Rashi. Pana la urma au bagat o scara. Nu au putut! Rashi spunea; S-e darama malul pe mine aici, striga ea de acolo. Au tras scara afara pentru ca nu se putea sa iasa si ea si scara. Ce era sa mai faca, au dat telefon sa vina cineva care se pricepe, sa o scoata de acolo.

 A venit salvarea, a venit doctorul, au venit toti cu toata echipa de interventii. Au spus ca trebuie sa faca un tunel, pentru ca groapa este prea stramta si nu are cu ce sa ajunga acolo. S-au apucat sa sape; Doctorul le-a spus: Bagati tub de oxigen ca nu mai are aer. I-a bagat acolo oxigen si pana la urma si un microfon ca sa ii auda vocea, cand cerea ce mai doreste.

 Gopi plangea saraca si canta cantecul pe care il fredona ea odata, ca sa o auda. Si iar tipete si masinile trageau acolo pana se termina si tubul de oxigen, pentru ca nu mai avea aer si au facut rost de altul. Au trecut 3 ore, 8 ore si pana la urma au trcut 12 ore si ea se mai auzea foarte incet acolo.

 Ce sa faca? Au bagat un excavator ca sa sape un tunel si sa poata ajunge la ea. S-a stricat si masina care sapa acolo. A venit si televiziunea...Ce s-a intamplat, de ce a cazut? Aveau nevoie ziaristii de reportaje. Kokila spune; Nu putem sa stam de vorba, in situatia asta lasati-ne in pace!

 Nu se poate, trebuie sa stim de ce a cazut, in ce fel a cazut. Aia aveau nevoie de reportaj. Si totusi ea a rezistat acolo, se vedea cand tragea aer si nu mai avea resurse de supravietuire. I-au facut rost de alt tub de oxigen si l-au bagat acolo. Excavatorul sapa foarte incet, nu reuseau sa sape repede si cu toate uneltele lor, tot au trecut 12 ore.

 Venise noaptea, se rugau bunicile la zei ca sa o ajute. Se rugau toti! Urmila plangea de i se inodau lacrimile in barba. Tu stii decat ma consolezi, Kokila, dar tie nu iti vine sa plangi deloc, tu niciodata nu ai suportat fata mea! Tot timpul mi-ai tachinat fata. In situatia asta nu mai trebuia sa reproseze nimic, dar fiind suparata e de inteles.

 Kokila ajuta si ea cat putea, ce era sa faca? Dar pana la urma au sapat, au dat interviuri si mireasa cu ginerele stateau si ei la groapa aia unde se adunasera toti. In fine, nimeni nu mai era vesel deloc. In episodul asta numai au strigat si tipat la groapa aia si Rashi aproape sa ramana fara aer.

 Nu stim daca va iesi de acolo sau daca nu. Masina de sapat se stricase si nu a terminat de sapat. Au trecut 12 ore si inca nu au scos-o, noapte era si...cam atat din Suflete Tradate. La revedere, va multumesc!