Suflete Tradate ep 312 Invidioasa!Astazi, in Suflete Tradate, Cei de la televiziune au venit si Gopi le-a dat si muraturi facute de ea si au fost incantati. Cand au dat emisunea au spus foarte mult de muraturile lui Gopi. Urmila si Rashi erau foarte triste pentru ca mai mult despre Gopi s-a vorbit.

 Acum ce sa faca? Gopi este in centrul atentiei. Pana la urma a intrebat-o si Ahem; Gopi, dar in ce fel faci tu muraturile alea de sunt asa bune? Ea a spus; Reteta este din copilarie doar ca ii mai adaug fructe de mango taiate marunt si puse la soare. Deaia ies asa de bune muraturile mele.

 Urmila vrea sa ii faca ceva lui Gopi si sa o incurce pentru ca prea se vorbeste numai despre ea. Acum se pregatesc sa lege firul sacru la baieti si e important sa vina Kinjal, sora lor, pentru ca ea trebuie sa le lege firul sacru.

Gopi se duce sa pregateasca ceva si Urmila vine cu niste ochi rai; Domne, femeia asta o indreapta spre lucruri gresite si pe urma rade de ea ca nu este in stare. S-a dus peste ea la bucatarie, dar Gopi stie ce sa faca. Pune asa, ca sa nu faci asa! Dar nu era soacra lui Gopi acolo ca ar fi vazut ea.

 Cand Gopi s-a sucit ca sa ia ceva, Urmila ii da focul mare la aragaz si i se incinge uleiul. Gopi stia ce face, lasa-se focul mic ca sa prajeasca ceva acolo. Pe urma Urmila incepe; Uite ce ai facut! Ai dat focul mare si s-a incins uleiul, vezi ca nu stii sa faci nimic!

 Se duce mirosul in toata casa si Kokila zice; Gopi, ce este cu mirosul asta de ulei ars? Gopi se scuza; Mama socara am dat focul mare si s-a incins uleiul prea tare. Urmila vrea sa vina Kinjal pentru ca Kokila ii pregatise cadou un serviciu de argint foarte frumos.

 Kinjal nu vroia sa vina la petrecerea asta ca sa lege firul sacru. A insistat si sotul ei si Urmila. Nu merg, a spus ea. Kokila a dat telefon...A, ai dat telefon, acum ti-ai adus aminte ca ai o fica care sa iti lege firul sacru la baieti. Kinjal, este suparata pe maica-sa, pentru ca a maritat-o cu un analfabet.

 Nu a fost o casatorie ca la carte, a dat-o ca sa fie maritata si atat. A insistat si pana la urma a venit aici la petrecerea asta.Au facut slujba traditional, au pus firul pe o tava. Urmila l-a vazut pe sotul lui Kinjal, cand sa plece de acasa, ca a pus bani in doua plicuri.

 Lui Gopi i-a pus mai mult, ca e gravida si lui Rashi mai putin. Urmila a umblat la plicuri si lua bani din plicul lui Gopi si pune la Rashi. Kinjal ii leaga firul sacru lui Ahem si lui Jigar iar pe urma trebuie sa primeasca cadoul de la Kokila.

 Kinjal ambitioasa; Nu primesc nici un cadou! Sa planga de necaz Urmila, pentru ca stia ca era un cadou scump, de argint, care ar fi mers la ea acasa. Acum si Gopi ii lega fir sacru lui barbatul lui KInjal. Atunci el zice; Matusa, da-mi plicurile si atunci a vazut ca banul pus de el este in plicul lui Gopi.

 Nu am inteles exact ce s-a intamplat aici dar Gopi a ramas cu mai putini bani. Cand au terminat petrecerea, vine un ziarist ca sa o intrebe pe Gopi, pentru ca a avut mare succes reteta ei de muraturi si asta, a venit ca sa o ii ia interviu iar despre felul in care a facut muraturile.

 Rashi vorbeste cu Urmila la telefon; E, ai vazut mama? Tot Gopi este in centrul atentiei tot ea a facut cel mai bine. Uite, iar a venit sa ii ia interviu pentru reteta de muratur, asa ca sa ma lasi in pace, cu ideeile tale ca nu mai imi trebuie sa stau de vorba cu tine.

 Cam atat din Suflete Tradate. Va multumesc, la revedere!