Suflete Tradate ep 335 Razbunatoarea!


Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 335, de la National TV din seara aceasta. Urmila se Razbuna! Urmila vrea sa inchirieze o camera ca sa faca rost de bani. Cand aude Kinjal... sa imi aduci mie chiriasi aici?

Da, ca ne trebuie bani! Vine chiriasa si i-o prezinta lui Kinjal. Ii spune, bine ai venit si incepe sa zica ca in camera mai intra si muste, sobolani. Cand a auzit chiriasa asa ii reproseaza Urmilei ca nu i-a spus despre conditiile acestea. Isi ia la revedere si pleaca.

Kinjal da telefon la maica-sa, unde toti erau umflati si muscati de albine. Au chemat pe cineva pentru dezinsectie, iar ei trebuie sa plece de acasa. Trebuiau sa mearga la un hotel dar Kinjal l-e spune sa stea la ea. Urmila este de acord, crezand ca or sa vina doar Rashi cu sotul, cand de fapt au venit toti.

 Nu prea ii convine dar nu are ce sa faca. Pregateste ceaiul care este servit de Urmila care, in timp ce ei beau ceaiul, a inceput sa se vaite. Ca nu are bani, iar Kinjal nu vrea sa faca nimic in casa, ca nu are mancare. Cand au auzit asa nici nu mai aveau pofta de ceai.

Ii spune lui Kinjal sa pregateasca mancare pentru toti. Ea se uita prin camara si nu mai gaseste orez, linte, zarzavat. Cauta si prin oalele de pe raftul de sus si da de banii ascunsi de Urmila in oala cu faina. Mai cauta si gaseste alti bani. Se gandeste ca matusa are bani si se vaita aiurea.

Kinjal face comanda, cu banii gasiti si ii vine tot acasa. In total vreo 500 de rupi. Pregateste vreo trei, patru feluri de mancare, asa vazuse la Kokila acasa. Vine Urmila si o intreaba de unde a avut bani ca sa gateasca atatea feluri de mancare? Pai, din banca ta.

Care banca? Din oalele cu faina si zahar, pe unde ai avut ascunsi banii! spune Kinjal. I-am gasit si am comandat. Sa crape de ciuda Urmila cand a auzit ca i-a gasit banii. Lasa ca ti-o fac eu! Zice Urmila. Cand Kinjal era afara din bucatarie, pune cate o lingura de sare peste tot in mancare.

Na! Sa te satur eu, ca sa ii servesti pe ai tai! Duce toate felurile ca sa manance iar Kokila spune ca mancarea este prea sarata. Kinjal nu a vrut sa fie ajutata de nimeni si chiar facuse treaba buna, dar daca Urmila i-a pus sare, de oftica ca de ce a gasit banii si a gatit asa multa mancare.

Ea ar fi vrut sa gateasca foarte putin. Nici ceaiul nu vroia sa il faca ca lumea. A pus mai multa apa cand trebuia mai mult lapte. Rashi era ce-a mai intepata de albine. Si la obraz si peste tot. Urmila sperand ca Kokila o sa fie mai afectata dar nu a fost asa.
Era intepata doar la mana. Urmila da vina pe Kinjal ca nu stie sa faca mancare...

 Suflete Tradate va continua maine seara!