Suflete Tradate 339 ep Toate dorințele îndeplinite!


In Suflete Tradate de asta seara, Kokila danseaza cu Hetal cand vine bunica si l-e gaseste cu dansatorul. Ce se intampla aici? Voi doua cu un barbat? E fratele lui Memi, a venit ca sa o vada. Memi il ia de mana repede si il trage deoparte ca sa creada bunica ca e frate.

 Bunica a ramas putin surprinsa ca ele sa stea cu barbatul ala acolo; nu e voie. Dansatorul se intoarce si l-e reproseaza ca l-au facut fratele lui Memi. Ele au inceput sa ii explice ca vor sa ii faca o surpriza lui bunica si ca nu trebuie sa stie ca invatam sa dansam.

 Hai, dansati! L-e spune el. Kokila s-a ambitionat sa danseze bine si si-a scrantit piciorul. S-a inervat pe instructorul de dans si a plecat. Ele trebuie sa invete in continuare si au inceput sa danseze singure. Incet, incet si Kokila a inceput sa danzese foarte frumos.

 Rashi cu Jigar umbla dupa cel care facea odata inghetata cand manca bunica. Au ajuns la sotia lui Ramo, cel care facea odata inghetata, dar el nu mai este de 5 ani. Uite-l in poza, a plecat definitiv dintre noi.

 Au intrebat-o daca nu isi mai aduce aminte cum facea el inghetata dar nu isi mai aminteste. A incercat sa mai spuna ceva de inghetata. Ei au venit acasa si au incercat sa faca inghetata dar nu le-a iesit cum trebuie. Au dat drumul la muzica, au dansat Kokila cu Hetal si au dansat foartevitate la ziua bunicii.

 Rashi a vorbit la telefon cu maica-sa si i-a spus ca daca nu  frumos. Bunica a ramas surprinsa cum de au stiut ele sa danseze asa de bine. Kinjal su Urmila se imbraca ca sa arate la fel ca ea. Ele nu au fost invitate la ziua bunicii. Rashi a vorbit la telefon cu maica-sa si i-a spus ca daca nu a fost invitata nu are ce sa caute aici.

 Si asa au terminat dansul. A mai avut inca o dorinta. Si anume, sa fie plimbata cu motocicleta asa cum o plimba sotul ei. Ahem seamana foarte bine cu bunicul si s-a deghizat cu ochelari si perciuni si s-a imbracat cam ca bunicul asa. A luat motocicleta si a plimbat-o pe bunica. I-a luat si flori si pe urma a adus-o acasa.

 Bunica era foarte fericita ca i s-au implinit dorintele. Cand a venit Rashi sa ii spuna ca nu are inghetata preferata ea a spus ca stia ca gelatierul a trecut la cele sfinte de 5 ani si asa ca nu mai aveati de unde sa imi aduceti inghetata si nici nu mai avea cine sa va mai spuna cum se facea inghetata atunci.

  Atat din Suflete Tradate.