Suflete Tradate ep 345 Zeita!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 345, de la National TV din seara aceasta.


Azi in Suflete Tradate Rashi este îngrijorată ca Gopi nu mai sosește cu voalul de la piața. Pentru copilul ei se face toată ceremonia. Kokila se întoarce de câteva ori înapoi și Gopi tot nu era pregătită. Mergi în piața și vezi unde este! Pune niște perne invelite în pat ca sa para ca este Gopi. Vine Kokila după ce a tot a amanat, ca sa vadă ce face Gopi.

 Ii spune să se prefaca ca este Gopi și sa își pună o perna ca sa para gravida și un voal sa ii acopere fata. Rashi se împiedica în sari și cade pe burta. Așa descopera ca este Rashi în locul ei. Coboară jos, Rashi și Kokila, cu toți ceilalți și întreabă ce s-a întâmplat de a dispărut Gopi. Pleacă toți cu fotografii în mana prin piața ca sa o caute. 

Rashi a mers la altar ca să se roage și promite ca nu mai spune prostii și sa o ierte. Kinjal se pregătește și ea ca sa vina la ceremonie iar soțul ei a plecat cu motocicleta. Ea vede din balcon când pleacă. Se ia după el cu un scuter ca sa îl prinda. Ea a luat voalul și vede ca mai are timp sa treacă și pe la templu când observa ca zeița are coroana stramba și vrea sa o indrepte, dar paznicul o închide înăuntru.

 Iar se stramba coroana zeitei și ea vrea sa o iaseze, când clopotul sub care se ruga era gata sa cada pe ea. Vine un bețiv la ușa ca sa aducă un copil ca avea prea mulți acasă. Gopi ii spune sa nu lase fetița aici pentru ca este binecuvantata de Dumnezeu și de zeița. El avea impresia ca vorbește cu zeița și își ia copilul înapoi. Ahem vine la ușa templului și aude vocea lui Gopi și intra sa o găsească. Asta a fost tot din Suflete Tradate de astazi.