Suflete Tradate ep 346 Dorinta lui Rashi!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 346, de la National TV din seara aceasta.

Gopi era la templu și plangea ca încă nu o gasise nimeni. Cade un voal chiar pe ea și parca e un semn ca zeița o protejeaza. Ii arata fotografia și îl întreabă dacă nu a văzut-o pe soția lui. Merge la templu și își lasa pantofii jos ca sa intre în templu. Ii aude vocea și ii spune sa aibă rabdare ca o scoate de acolo.

 El ia o piatra și sparge lacatul, așa reusind sa o elibereze din incinta. Au terminat foarte repede sărbătoarea copilului și în camera vine și mătușa cu Kokila care aduc un colier scump cu diamante. Analfabeta de Gopi a primit bijuterie scumpa în schimb eu nu primesc niciodat nimic! Spune Rashi.

 Hai cu mine să mâncăm! Ii zice Urmila, dar o vede Kokila care o întreabă unde pleacă dacă nu a terminat treaba? Merg unde se servește prânzul și dau peste o licitatie unde erau lucruri purtate. Prețul pornea de la 20.000 de Rupii și ea liciteaza pentru un sari foarte scump și este nevoită sa plătească prețul.

 Prânzul nu l-au mai mâncat și pana acasă au tot încercat sa îl vanda dar nu reușesc. Ea îl banuieste pe soț ca se duce după alta și când vine acasă era tare supărată, dar el vroia sa ii spună ceva. Ea se baga în pat, se inveleste cu cearsaful și era tare supărată. El nu știe ca a fost urmărit. 

Urmila o învata pe Rashi să facă rost de bani și sa ia colierul lui Kokila. Nu găsește cheia, dar totuși umbla și o trezește pe Gopi care o surprinde si o întreabă ce cauta!? Căutam colierul ca sa îl văd mai de aproape! Zise ea.