Suflete Tradate ep 347 Colierul!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 347, de la National TV din seara aceasta.

Rashi intra în camera la Gopi și vrea sa fure colierul, dar nu îl găsește și se ascunde după perdea. Dimineața o roaga sa ii arate și ei bijuteria dar nu o găsește. Vine și Ahem dar tot nu e de găsit. Dacă Rashi îl găsea, ar fi reușit sa plătească datoria, ca altfel a fost amenințată ca o să fie data la ziar. Era o suma mare de bani; 100.000 de Rupii.

 Sa vezi mătușa ca s-ar putea sa nu fie în dulap dar hai sa căutam și în camera de oaspeti! Lipsește colierul și ea se dezvinovateste în fata lui Urmila ca nu ea la luat și aude Kokila tot ,ca are o datorie mare de dat. De timidă ce era, aluneca pe scări și își luxeaza piciorul, iar toți sar sa o ridice dar ea nu vrea să fie ajutata și vrea sa meargă la bucătărie ca sa ia gheață și când deschide congelatorul vede colierul înăuntru.

 Acum alta belea! Cine a băgat bijuteria acolo? Ahem da vina pe ea și ii spune ca știe ca are o datorie foarte mare. Vrea să se și jure, dar mama ei ii spune să se jure pe actorul ei preferat și nu pe ea în persoana. Își cere scuze și el spune ca a acuzat-o degeaba pe Rashi dar o roaga sa spună ce este cu datoria de bani.

 Începe sa spună ca a fost manipulata și nu și-a dat seama când a semnat pentru sari-ul cel scump. Mama, eu am spus tot așa ca vino la Kokila ca sa îți ceri scuze. Ea nu vrea nici în ruptul capului să se scuze, dar totuși vine și își cere iertare pentru tot și mănâncă și dulciurile care erau pe masa. 

Kokila ii spune sa ii dea lui maica-sa toate prăjiturile sa le mănânce. Kinjal parca este geloasa și așa ii trebuie, ca prea îl trateaza cu superioritate. Urmila este foarte vesela și cere mâncarea de linte și mănâncă. Kinjal vrea sa știe cu cine vorbește Dhaval la telefon. Urmila spune ca are ac de cojocul Kokilei și vrea sa meargă sa spună la doctor, ca din cauza ei a făcut diabet.