Suflete Tradate ep 369 Dresoarea de Caini!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 369, de la National TV din seara aceasta.


În Suflete Tradate de azi, Fetița lui Gopi vrea să doarmă iar Rashi trebuie să împace copila și să o adoarmă.

 O ia în brațe și se mai strâmbă și dansează în fața ei până se potolește.

 I-a adus un cățel, ca să devină responsabilă până devine mamă, iar el s-a băgat în rochie și rodea dantela de pe margine.

 Ca să scape, îl ia pe câine și iese cu el afară să se joace în curte și îl pierde.

 O întreabă pe Urmila ce să facă și ea o învață să cumpere altul la fel. Gasește unul la fel, dar mai îi trebuie o pată maro ca să semene 100%.

 Bunica îl observă că nu mai e așa jucauș ca celălalt și ea promite ca îl dresează ca să învețe multe lucruri.

 Ea îl spală dar ocolește pata de vopsea ca să nu se curețe. Bucătăreasa avea ceva de spălat și îi curge pe cățel un pic de apă pe pata de culoare maro și se scurge vopseaua de pe el.

 Îl învelește într-o rochie și îi dă lapte să mănânce. Rashi îi dă și înghețată, ca să îl sature.

 Kinjal, cu Urmila și vecina care e cam șmecheră îi spune că i-a adus mâncare de la un restaurant de 5 stele, dar ea a cumpărat de la o magherniță din capul satului.

 Kinjal se vaită că i-a dat bani degeaba dar ea nu a returnat datoria. Rashi se tot joacă cu câinele prin casă și se pomenește și cu celălalt câine pierdut.

 Acum nu știa ce să se mai facă cu doi câini. O vede Kokila cu unul din căței și îl vede și pe celălalt care se duce la picioarele ei și îi roade marginea de la rochie.

 Unul e în brațe la Jigar și unul e pe jos, iar ei nu înțeleg de unde a apărut al doilea cățel. Ce face cu doi câini în casă?

 Vezi să nu intre la bucătărie și în camera lui Gopi. Ea, parcă este între ciocan și nicovală și nu știe unde să se mai împartă.

 Închide ușa să nu vadă Kokila cățeii albi și frumoși, iar fata nu își mai lua ochii de la ei și nu mai plângea.

 În episodul următor s-ar putea să deschidă ușa și sa vadă câinii acolo.

 Ahem, până sa plece la serviciu, nu se îndura să plece de lângă fată și o mai învelește cu o păturică și îi închide geamul ca să nu intre tânțarii.

 Atât din Suflete Trădate. Sunteți rugați să vă abonați dacă vă place!