Suflete Tradate ep 375 E Bucatareasa Buna! Film serial

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 375, de la National TV din seara aceasta.


În Suflete Tradate de astă seară, erau toți pe terasă când a venit bărbatul care a găsit biletul. Urmila se bucura ca ea a descoperit totul dar bunica îl îmbratișează.

 Omul era surdo-mut și stătea singur în casă. Înaltă un zmeu cu fotografia
lui și apoi nu știa în ce fel să îl ascundă.

 Kinjal se apucă să gătească multe feluri de mâncare. Spune că a gătit de plictiseală și toți erau bine dispuși la masă.

 Dhaval a văzut-o mai veselă și bucuroasă iar Urmila o felicită. Sună vecina la ușaă și aduce un desert iar ele nu prea sunt mulțumite, cu toate că se prefac că este bun la gust.

 Ea lasă desertul și pleacă. Urmila vorbește cu Rashi la telefon și își dorește un copil cu orice preț. Se îmbracă în rochie roșie ca să danseze cu Jigar, își scoate sandaua și îi trage una în frunte.

 Dacă nu ai copil trebuie să mergi și sa înfiezi unul. Face un jurământ ca să nu mai vorbească deloc. Tot venea pe lângă masă și nu mănâncă nimic iar ele se mirau de ce e așa tăcută. Kokila se bucura că e mai liniște în casă.

 Zice ca vrea sa aibă un copil și din această cauză a intrat în silentio stampa. Rabdă de foame și bea numai apă iar toate o roagă frumos să mănânce și să treacă peste promisiunea de a nu mai vorbi. Urmila o susține în decizia ei. Kinjal o vede când trimite mesaje și Rashi începe să citească zi

arul. Se gândește că o să facă foamea și nu prea îi convine. Meera e tare impresionată de Rashi. Jigar intră în camera să ia niște dosare și lucrează un pic la calculator.

 Ea se gândește că este evitată de el și nu are șanse să mai facă copil. Jigar are plasturele la cap și spune că s-a atins din greșeală.

 Vine de la firmă și toate erau stranse pe lângă ea. Hai să îți dau o lecție! Crezi că așa o să avem un copil?

 Atat din Suflete Trădate. Vă rog să vă abonați dacă va plăcut filmul de azi!