Suflete Tradate ep 376 Copil de Suflet! ultimul episod de azi

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 376, de la National TV din seara aceasta.În Suflete Tradate, Rashi e deranjată de faptul că nu are un copil. Urmila o învață să adopte unul. Jigar nu e împotrivă dar ar dori să mai aștepte.

 Ea nu mai are răbdare și vrea să meargă la orfelinat și merge la un spectacol unde face o mică donație. Cineva povestea despre cei de la orfelinat că trebuie iubiți și îngrijiți.

 Ea este foarte emoționată de ce aude și acasă, le reamintește că vrea să înfieze unul cu orice preț. Mama o îndrumă să ia un băiat ca să devină moștenitorul familiei.

 Kinjal și Dhaval dorm cu pernele între ei ca să nu se atingă, pentru că ea a fost măritată împotriva voinței ei.

 Vecina tot vine pe la el și îi vorbește frumos, iar apoi îl cheamă să îi repare ventilatorul și îi pune mana pe umar, dorind să îl oprească la micul dejun.

 Kinjal aude ce vorbe dulci îi spunea vecina și sare în brațele lui, iar ei nu îi pica bine deloc că i-a fost stricată întâlnirea. Aruncă cu ceașca de ceai pe jos!

 Kokila vorbește cu bunica că sunt de acord, după ce a ținut Gopi o mica predică despre cei mici care nu au părinți. Ea povestește că a fost crescută de mătușă și a devenit un om de bază al societății.

 Au fost de acord, au hotărât și decid să înfieze copilul. Merg la spital și Urmila se implică ca să fie sigură că e băiat. Când au ajuns la faza cu actele, Urmila încearcă să aleagă un copil, iar un doctor o ia la rost că ce caută acolo.

 Ea îi spune că așa e și la piață când controlezi legumele ca să știi ce iei. Personalul de la adopție trebuie să facă actele și să controleze familia adoptivă.

 Nu este așa simplu și nici măcar nu a avut voie să îl vadă. Mergând spre casă, o veche cunoștința de a lui Jigar îi iese în cale și păreau că sunt prieteni.

 Atât din Suflete Trădate. Vă rog să vă abonați!