Suflete Tradate ep 377 Cine Castiga? Rezumat in Romana

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 377, de la National TV din seara aceasta.


În Suflete Tradate de azi, Rashi se întoarce acasă fără copilaș. Intră în dormitor și nu e prea mulțumită, iar ceilalți încearcă să o îmbuneze.

 Meera aștepta cu nerăbdare să vină noul copil ca să aibă partener de joacă. Vine fata vecinei care vrea să participe lă un concurs de plante. Este și un pepene acolo care trebuie crescut rapid.

 Ea nu vroia să participe la concursul organizat, dar totuși se pregătește. Încep probele și Urmila o învață să îi pună îngrășământ de vaci ca să îl ajute în creștere.

 Miroase nu prea frumos peste tot și se leagă la nas ca să nu mai simtă mirosul. Așa e horticultura. Vecina se dădea mare că al ei o să crească mai repede, iar vecina dă bani ca să primeasca o seringă și să facă injectie la pepene să îl forțeze să crească.

 De ce faci așa? Trebuie sa joci cinstit! I-au mai pus și îngrășământ și chiar s-a dezvoltat bine. Vecina aduce o vacă printre flori ca să îi mănânce pepenele lui Rashi.

 Gopi găsește iarbă cosită și îi spune să ia fânul ca să dea la vacă și să nu mai vina sa calce peste pepeni. O mai ia și somnul, pentru că stă lingă el mereu, ca sa îl observe în ce fel se dezvoltă.

 Dacă ar fi avut studii aprofundate de horticultura și
creșterea plantelor, se putea să aibă mai mult succes, dar așa o să se mulțumească cu ce dă Dumnezeu. 

Dacă e fată bună și o să aibă noroc este foarte posibil să câștige proba și cele 40.000 de Rupii promise, care o să o ajute să își cumpere tot ce își dorește de la magazinul ei preferat.

 Așa este în filmele indiene: când au bani, îi cheltuie imediat pe tot ce își doresc ca să se dea mari în fața celorlalți că sunt mai superiori.

 Atât din Suflete Trădate. Vă rog să vă abonați la canalul meu!