Suflete Tradate ep 378 Se Crede Doctorita! Rezumat Tradus

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 378, de la National TV din seara aceasta.

În Suflete Tradate de astăzi, Urmila merge la orfelinat și vrea să adopte un copil. Plânge și crede că doar îl ia în brațe și pleacă cu el acasă. Asistentele cred ca e cam dusă cu capul! Rashi are un concurs cu pepenii, care crește mai dulce si mai repede.

 Se ocupa de ei, le pune îngrășăminte ca sa crească și vorbea cu vecina că ia pus apă cu zahăr ca să fie mai gustos. Pe pepene, îl umplu furnicile care trag la dulce! Gopi, fiind cinstită și credincioasă vede ce face Rashi și consideră că nu este drept.

 Rashi vede pepenele schimbat și o ceartă pe Gopi, dar ea îi reproșează că nu se face așa. Rashi crede că nu o să câștige dacă nu folosește câteva trucuri. Rashi, te-am prins când îi făceai injectie și când te rugai ca să crească! Trebuie să îl mai lase să crească natural fără conservanți.

 Vecina îi dă târcolae lui Dhaval care își făcea de lucru reparând motocicleta și ea vrea sa îl ajute. Îl roagă să o lase să îi aducă apă și îi face ochi dulci iar Kinjal e geloasă. Urmila merge la Rashi care se ocupa de plantația de pepeni și așteaptă pe cineva să îi verifice. Gusta din el și constată că e foarte dulce și bun. Al lui vecina era mare, dar la miez e trecut și plin de furnici și nu se putea mânca.

 Rashi cu Gopi câștiga concursul și primesc 40.000 de Rupii și sunt apreciate și felicitatate. Sună telefonul și îl roaga pe Jigar sa răspundă. Era de la orfelinat și vor să vină să vadă în ce condiții o să crească copilul.

 Ea se agita să facă curat și sa pregătească totul pana vine inspecția. Vorbește cu mama ei și o roagă să fie atenta să facă curat și să aibă grijă să primească băiat ca să fie cap de familie și moștenitor.

 O pune pe bucătăreasă să aranjeze prin camere și când sună la ușa ea credea că au venit inspectorii, dar erau trei elevi de ai lui Gopi de când era educatoare. Au adus jucarii și încep să sară peste tot până fac deranj și sparg o farfurie. Vin și cei de la protecția copilului și găsec tot deranjul în casă.

 Atât din Suflete Trădate și vă rog să vă abonați dacă va plăcut episodul de azi!