Suflete Tradate ep 379 Copilul Adoptat! rezumat povestit

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 379, de la National TV din seara aceasta.


În Suflete Tradate de azi, Rashi făcea curățenie și aștepta să vină inspectorul de la adopție ca să vadă actele. Copiii încep sa sară și să se joace cu pernele și se joacă cu paletele și sparg vazele din casă. Rashi vroia sa îi dea afară dar nu putea.

 Vin doi domni de la orfelinat și asistă la felul în care se joacă cei mici și așa realizează ca ea nu poate să fie o mamă bună, pentru că nu are răbdare. Ei se urcă pe masă, sar pe frigider și iau înghețată iar Rashi nu știe ce să le facă.

 Asistenții constată că ea țipă și nu știe în ce fel să procedeze cu ei. Gopi încearcă sa pună o vorbă buna pentru ea pentru că știe să se poarte cu copiii, dar inspectorii se mai gândesc și îi promit că o să mai analizeze aspectele și poate o să îi ofere un copil.

 Ea vroia să facă ordine în casă ca să găsească oficialii totul în regulă. Urmila ia un copil în brațe și îl aduce la Rashi, care se bucură, iar Kokila pune întrebări că de unde a făcut rost de el. Ahem o întreabă de unde știe să țină copilul așa de bine în brațe iar ea răspunde că sa învățat cu Meera.

 Spăla scutece dar ea îi varsă găleata cu apa. Kinjal o întreabă de ce ea îi duce apă lui Dhaval și o chestionează că de când este soția lui? Ei dorm cu pernele între ei dar ea s-a băgat ca să îi facă un bine lui Dhaval și sa îl iubească.

 Trageau amândouă de găleata care se varsa pe scări. Dhaval cade și alunecă de se atinge cu capul de trepte iar Kinjal sar repede ca să îl șteargă și să îl panseze.

 Era o înțelegere ca între doi porumbei! Kokila pune întrebări despre copilaș că trebuie să aibă acte oficiale iar Urmila scoate o hârtie ca să le arate. Copilul e mic și simpatic și seamăna cu al lui Gopi la înălțime. 

Atât din Suflete Trădate de azi. Abonați-vă!