Suflete Tradate ep 380 Ahem si Fetita! Rezumat Tradus azi

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul , de la National TV din seara aceasta.


Astăzi, în Suflete Tradate, Rashi e mămică și are copilaș! Urmila la adus de la orfelinat și îi arată o hârtie prin care demonstrează că este adoptat legal cu acte în regulă. Oamenii legii caută copilul prin cartier. Ea a luat bebelușul și la pus în leagăn la orfelinat, pentru că nu are soț și nu știe ce părere o să aibă lumea.

 Urmila tremura toată și crapă ușa ușor ca să se uite afară iar Kinjal o întreabă de ce se ferește așa? Merge din casă în casa și întreabă cine vrea să doneze pentru orfelinat dar ea e speriată și nu știe ce să răspundă. Kinjal era gata să se dea de gol dar Urmila scoate banii din poșetă ca să facă donația.

 Kokila vrea ca Rashi să stea lângă copil, dar și ea dorește ca servitoarea să fie doar pentru ea și să șteargă praful și să facă mâncare în locul ei. Face orez și mâncare de linte iar pe Gopi o roaga să facă desertul. Rashi îi umblă la oala cu presiune și Gopi găsește orezul afumat și lipit iar Kokila o întreabă nedumerită că ce face?

 Vine Ahem de la firmă și întreabă de cei mici. O sărută pe frunte pe cea mică. Agenții se ocupă de acest caz ca să caute copilul și o să ceara actul de adopție. Kinjal, referitor la soțul ei, este foarte atentă de când vecina s-a băgat peste el și Dhaval declară că a făcut bine vecina că i-a combinat, pentru că au nevoie să se căsătorească și să întemeieze o famile.

 Urmila chiar o să aibă nevoie de un avocat bun de acesta dată, pentru că nu așa se adoptă un copil și actele trebuie să fie în regulă dacă vrea să respecte legea. Altfel o să meargă la tribunal ca să dea socoteală și nu o să fie prea bine.

 Atât din Suflete Trădate de azi. Abonati-vă pentru noi episoade!