Suflete Tradate ep 381 Actul de Adoptie! Rezumat tradus

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 38, de la National TV din seara aceasta.


În Suflete Trădate de astă seară, Rashi merge la oala sub presiune a lui Gopi și face ceva ca să se ardă orezul. Rashi a făcut intenționat și mai sta și tot timpul cu copilul în brațe. Îl roaga pe Jigar ca să meargă după pamperși, dar amândoi se cam codesc pentru că sunt extenuați din cauza copilului.

 În drum spre templu vrea să îl înfeșe pe cel mic în păturică și dorește ca să mai facă și o donație către lăcașul de cult. Dacă vede că nu poate să o convingă pe Kokila, se preface că are o indigestie și Rashi îi cere copilul ca să îl țină ea. Dă donația și pleacă, apoi merge la templu și urcă să se roage. 

Era lume multă, iar Rashi simte că bebelușul a făcut pe el și vrea să îl schimbe de scutece. Bunica a adus copilul și îl dorește înapoi. Îl acoperă ca să îl schimbe de haine și așa mama lui îl recunoaște. Asta e copilul meu care are un semn pe piept din naștere. Era o alunița! Trageau amândouă de el și se bagă Urmila că ce se întâmpla?

 Ele fugeau după copil și Kokila bănuiește că ceva nu este în regulă, dar nu era sigură. Merg repede și se urcă în mașină iar cele doua se țin după ele. Rashi îl ținea strâns la piept și stătea cu capul pe geantă ca să se simtă mai bine. Nu au putut să se mai țină după mașină și Urmila îl roaga pe șofer să accelereze!

 Vine Jigar de la firmă și o roagă să se odihnească, dar ea parcă simțea că îl ia cineva din brațele ei! Dacă vin oamenii legii și mă găsesc cu bebe în brațe or să mă bage la zdup! Rashi, vreau certificatul și actele de adopție ca sa merg la un avocat și să văd dacă totul e în regulă. Eu trebuie să fiu atentă dacă au fost făcute toate formele legale!

 Atât din Suflete Trădate de azi. Vă rog să vă abonați dacă va plăcut episodul!