Suflete Tradate ep 382 Mama Adevarata!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 382, de la National TV din seara aceasta.

Astă seară, în Suflete Tradate, Kokila îi cere actele de adopție lui Rashi și vrea să meargă la un avocat ca să vadă dacă este totul în regulă. Urmila nu este de acord cu decizia ei de a înmâna actele. Urmila ia pe cineva după stradă, un lăptar și un paznic pe care îi face doctor și avocat.

 Îi prezintă ca oameni importanți ca să verifice actele, dar lui Kokila i se părea ceva ne la locul lui. Ea le punea o întrebare, dar ei răspundeau cu totul altceva. Pe doctor îl întreabă câte kilograme a avut copilul la naștere și el declară ca 10 kg, dar Urmila îi face semn că 3 kg a avut. Kokila cam intră la bănuieli!

 Se duce acasă și Kinjal încet se îndrăgostește de Dhaval și vrea să spună că merge la piață ca să îi facă o mâncare bună cu sos de muștar. Îi zice că nu poate să vină la masă pentru că pleacă cu vecina la restaurant și nu servește masa în familie.

 Ea țipă că e o șopârlă prin casă și sare în brațele lui, iar lui Dhaval îi părea bine. Ușor, ușor, Kinjal o să ma placă și o să mă iubească. Vine vecina și se uită în ce fel ea stă emoționată în brațele lui. Urmila își caută telefonul mobil, peste care era aruncat un ziar. Trebuie să mergem la mama copilului și să îi spunem ce am făcut, ca să nu mai ascundem adevărul.

 Soț nu avea și nici cu situația financiară nu stătea prea bine. Ea îi zicea alt nume copilului, dar Rashi dorește să îl boteze altfel. Noi putem să îl aducem înapoi dacă vreți, până vă gândiți care mai este situatia. Urmila spune sa îi ia lanțișorul și brățara scumpă și să îl dezbrace de lucrurile de valoare dacă nu vor să îl lase la ei.

 Ei îl îmbracă cu haine mai ponosite și de mâncare o să îi dea lapte de calitate mai slabă, nu gras ca în familia modi, care e bogată și își permite totul. Era foarte greu să se despartă de copil, iar Urmila îi propune să o ia ca bona în casă! Au accepta acesta funcție și acasă ei se pregătesc de o ceremonie pentru amândoi copiii, iar Rashi nu știe în ce fel să îi anunțe pe cei din casă de noua lucrătoare.

 Am nevoie de un ajutor! Suntem destule în casă ca să facem treabă! Ce nevoie mai e de altă servitoare? Mama copilului îi dă răgaz până la ora 15 pm, dar ea totuși nu ajunge la slujba și rămâne sa vedem ce face când o să fie bona cu acte în regulă.

 Atât din Suflete Trădate de azi. Vă invit să vă abonați la canalul meu!