Suflete Tradate ep 384 Oamenii Legii!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 384, de la National TV din seara aceasta.


Astă seară, în filmul indian Suflete Tradate, Mama Kokilei vine în vizită și are și doi câini după ea. Ea nu prea este în regulă și cam uită tot ce a făcut. Vrea sa o aducă lângă copil
și când ajunge acasă vrea să îi spună că mama lui Rashi și ea, sunt cu două fețe.

 Când o să îți aduci aminte, să îmi spui! O aduce să fie bonă la copilul care a venit. Rashi l-ar ține numai în brațe pe cel mic. Hai Rashi că ai servitoare acum și mai trebuie să faci și tu treaba pe la bucătărie. Servitoarea nu vrea să recunoască că ea e de fapt mama copilului.

 Kinjal e pe aproape să se cupleze cu Dhaval și asta doar datorită vecinei. A găsit doua bilete la teatru în haina lui și se bucură că el are de gând să o invite în oraș. El merge la vecina și îi mulțumește pentru rolul jucat, dar totuși vrea să îi spună adevărul lui Kinjal.

 Ea dorește să o mai țină în suspans puțin. A rămas să vadă dacă aude clar de la ea dacă nu mai poate după Dhaval. Îi cere bonei sĂ ia copilul și sĂ iasă la aer ca sa îl dea în leagan în curte. Vine un înțelept care are câteva trucuri ca să îi mergă bine copilului și îi face un descântec puternic cu cenușă.

 Era cu cenușa în mână și vroia să îl mânjeasca pe fața și pe ochi ca să facă ritualul. Îi da și o sumă considerabilă de bani pentru scamatorii, dar Kokila țipa la el să plece pentru că ea cheamă oamenii de ordine.

 El își strânge lucrurile și își ia talpașița ca sa nu fie prins în fapt. Dacă era descoperit că practica magia albă pe stradă, fără autorizație de funcționare, riscă sa își piarda sursa de venit.

 Atât din Suflete Tradate de azi. Va invit să va abonați la canalul meu.