Suflete Tradate ep 386 Vrea Multi Bani!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 386, de la National TV din seara aceasta.


În episodul de azi din Suflete Tradate. Rashi Vorbește la telefon și discută despre copil cu mama ei. Rashi a adus-o pe mama copilului în casă că să fie servitoare, iar Urmila îi pune în vedere să nu spună la nimeni că este copilul ei. O ia și pe Gopi la prelucrat și o atenționează să nu spună nimic.

 Gopi nu vrea să înțeleagă și e hotărâtă să spună adevărul. Mama copilului fugea și Kokila era la altar să se roage, unde o găsește Gopi și vroia să îi spună ceva, dar i se face rău lui Rashi și cade jos. Gopi o strigă, iar apoi vine Jigar cu doctorița și erau toți în cameră.

 Asistenta îi roagă să iasă afara ca să o consulte și o felicită pe Rashi pentru felul în care joaca teatru. Le dă vestea cea mare că e însărcinată și bunica copilului o constrânge pe Urmila să îi dea bani mulți ca sa nu spună. Ce are doamna doctor? Este însărcinată! Toți se bucură și o îmbrațișează, iar Urmila crede că se preface.

 Servitoarea se bucură foarte mult că poate îi dă bebelușul înapoi, dar Rashi îl ține la piept. Jigar îi face cadou un inel, iar socră-sa îi oferă un colier extraordinar de scump. Vorbește la smartphone cu maică-sa care o învață să îi ciugule de bani și să își vadă de rolul ei de servitoare și copilul o să aibă rostul lui în viață.

 Merge la treabă și dă de Rashi cu Golu în brațe care mai și plângea. Ea nu are voie să pună mâna pe copil și pleacă. Mie îmi faci rost de 40.000 de mii de Rupii! Adică mă forțezi să îți dau bani ca să nu spun?

 Kinjal primește telefon și se bucură în fața soțului că Rashi e gravidă. El ținea un trandafir la spate și aștepta să îi spună că o iubește. Ea la banuit că se ține cu vecina, dar se înșeală amarnic.

 Atât din Suflete Tradate, Vă rog să vă abonați!