Suflete Tradate ep 387 Bona si Copilul!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 387, de la National TV din seara aceasta.

In rezumatul episodului tradus azi, Suflete Tradate, Kokila este foarte suparata pe Urmila din cauza ca vine mereu in casa ei si isi baga nasul unde nu ii fierbe oala. Gopi, pe de alta parte, este foarte buna cu toata lumea si spera ca intr-o zi sa poata merge la scoala.

 Ar fi o idee buna, dar nu toata lumea este de acord. Mai ales ca in India, femeile sunt de obici casnice, iar sotii lor se ocupa sa aduca bani in casa. Rashi este si ea de acord cu decizia Kokilei, dar trebuie sa fie mai ascultatoare daca vrea sa obtina ceva pe viitor. 

Ahem trebuie sa mearga la serviciu mai devreme astazi, pentru ca are o afacere importanta si trebuie sa discute detaliile cu colegii inainte de masa de pranz. El spera sa convinga persoanele care sunt interesate de oferta lui, de buna lui credinta si vrea sa stabileasca o relatie pe termen lung cu partenerii de afaceri.

 Este foarte bun la negocieri si in general stie ce face. Totusi, munceste prea mult si ar trebui sa mai faca o pauza. Sa o ia pe Gopi intr-o vacanta si sa se relaxeze amandoi undeva, intr-un loc frumos unde nu au mai fost pana acum.

 Sa vedem daca si cei din familie or sa fie de acord ca ei sa plece in aceasta vacanta bine meritata. Oricum, este o familie frumoasa si implinita si au tot ce isi doresc.

Asta e tot din Suflete Tradate povestit, de la National TV online. Sunteti rugati sa va abonati, daca va placut filmul!