Suflete Tradate ep 388 Urmila e pe Drumuri!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 388, de la National TV din seara aceasta.

In Suflete Trădate de asta seara, Kinjal o acuza ca a furat bani lui Urmila. Ea este mare cucoana si traieste din bani luati pe chirie. Kinjal are si ea un baiat mai frumusel decat cei doi copii. Ahem e disperat si se uita la poza lui Meera.


 Fata, l-e era draga ca ochii din cap si acum sa ramana fara ea. Ce nenorocire pe capul lor. Radha este mare paguba in casa. A avut mare necaz pe Gopi. Gopi doare si ea intr-un pat obisnuit si are serviciul la o gradinita.


 Parca simte nevoia ca sa mearga undeva unde sunt ai ei. Parca simte ceva. Gopi i-a pus banii in mana si i-a spus sa se duca daca vrea. Aia mica nu a vrut sa plece si s-a intors acasa. E destul de tragic de acum incolo.


 Aia batrana, nici nu stiu cum o cheama, ce i-a facut lui nemancat de sora-sa. La restaurant mancau ca disperatele. A spus ca o sa ii comande si un tort. E nici nu avea bani sa plateasca. M-a lasat la restaurant si a plecat. Nici nu putea sa manance tot ce au comandat asa ca ospatarul a luat inapoi tot de pe masa.


Atat din Suflete Tradate de azi. Va invit sa va abonati, daca va placut episodul!