Suflete Tradate ep 390 Vaca de Lapte!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul , de la National TV din seara aceasta.

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 390, de la National TV din seara aceasta. Rashi e o mare smechera, se foloseste de toti ca sa isi atinga obiectivele, dar nu o sa mai ii mearga mult, deoarece Kokila este cu ochii pe ea ca sa nu mai faca prostii impreuna cu mama ei Urmila.


 Dar sa vedem ce mai face Gopi! Ea incearca sa invete un dans nou, pentru a putea participa la festivitatea de la templu, unde si-a propus sa faca o figura frumoasa. Mai intai trebuie sa il convinga pe Ahem sa fie partenerul ei de dans, numai ca acesta este foarte ocupat la firma si nu poate sa acorde mai mult timp orelor de practica.


 Urmila se tot invarte prin casa familiei Modi si nu prea are ce sa faca, pana cand o ia Kokila la intrbari si o roaga sa mai se duca si pe acasa ca poate mai are si alte treburi de facut. In timpul asta. Rashi pleaca pana la magazinul din colt ca sa cumpere ce este nevoie in bucatarie, numai ca pe drum intalneste o vaca fara stapan care incepe sa se tina dupa ea.


 Ii tot face semne sa plece, deoarece ii este rusine de lumea care o vede si crede ca e vaca ei. Cand se agita ea asa, vaca face o balega mare in care calca Rashi, se impiedica si cade in rasul celor care erau pe strada. 


Acesta a fost rezumatul tradus al episodului din aceasta seara din filmul serial Indian, Suflete Tradate.