Suflete Tradate ep 392 Concursul!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 392, de la National TV din seara aceasta.

Azi de dimineata, in Suflete Trădate, Jigar pleaca din casa dupa o noapte in care s-a culcat tarziu si nu a dormit prea bine din cauza problemelor pe care le are. Dar a trebuit sa iasa la o alergare ca sa se mentina in forma.

 A intalnit doi amici cu care a discutat diverse proiecte si antreamentul a decurs mult mai placut. S-a vorbit despre o vacanta la munte unde aerul este mai rarefiat iar efectele pe termen lung sunt benefice de asemenea.

 La intoarcere o gaseste pe sotia sa Rashi, care il ia la rost ca de ce pleaca mereu cu noaptea in cap si nu intelege ca iesirile acestea matinale ii fac foarte bine sotului ei. Astazi are loc marele concurs de cosmetica, unde Rashi si Gopi se infrunta pentru primul loc. Au pregatit din timp tot ce au nevoie.

 Foarfeci, clesti, bigudiuri si tot ce mai este necesar in aceasta activitate. Au facut si multa practica inainte si se preconizeaza o lupta decisiva intre cele doua. Barbatii lor le conduc la salon si acolo, ce sa vezi, era si toata famila Modi, plus vecinele ca sa isi sustina favoritii.

 Au nevoie de doua manechine pe care sa lucreze si incep mai intai cu coafura si continua cu machiajul. La coafat se pare ca Rashi exceleaza, dar la machiaj Gopi este de neoprit. Lupta este stransa si va fi foarte greu de decis invingatoarea. Pana la urma la prima runda iese Rashi prima iar la a doua Gopi.

 Sa vedem ce se intampla in final in episodul urmator din Suflete Tradate. Abonati-va daca va placut episodul!