Suflete Tradate ep 393 Tataie si Copiii!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul , de la National TV din seara aceasta.

In Suflete Trădate de azi, familia Modi are probleme la scurgerea de la baie, dar nu numai atat. Fata lor are un obicei foarte prost si anume, ii place sa arunce apa cu detergent pe jos si sa isi faca de lucru pretinzand ca dezinfecteaza podeaua, dar toata apa o evacueaza pe niste tevi care au inceput sa rugineasca.

 Si asta se intampla de ani buni, nu de o zi doua. Au chemat instalatorii dar acestia vor sa intervina prin apartamentul vecinilor de sub ei, ca sa nu l-e faca lor deranj in casa. Prima data, vecinii lor fiind de buna credinta, au acceptat si aceasta varianta dar cand si-au dat seama ca or sa fie prostiti au interzis accesul pe proprietatea lor asa ca Kokila a venit sa se milogeasca de ei.

 Am uitat sa va spun, ca aceasta Kokila are un caracter foarte urat si ii place sa minta. Se pare ca ceilalti din familie au inceput sa o copieze si pana si copii lor nu mai tin cont de nimic si isi deranjeaza vecini la orice ora, prin tropaieli si alergari neintrerupte. Parca tataie sa ii mai tempereze, dar toata ziua este plecat la serviciu si cand vine sta cu gura pe ei.

 Pacat ca foloseste cuvinte urate si se rasteste, dar se pare ca acesti copii, o fata de 12 ani si baiatul de 6 ani, sunt pur si simplu prost crescuti si needucati de mama lor care nu vrea sa stea linga sotul ei, care lucreaza ca bucatar in Anglia si sta acasa pe capul parintilor.

 Nici macar nu iese cu copii in parc ca sa isi consume energia sau sa devina mai rezistenti, doar in casa stau si numai in casa. Cand, foarte rar mai ies pe afara, se plimba cu ei de mana si eventual se mai joaca cu cate o pisica gasita pe drum.

 Rashi, mama copiilor, se pretinde o mare credincioasa dar este de fapt o femeie cu doua fete, care se ascunde dupa religie si in schimb este lipsita total de cel mai elementar bun simt. Are niste idei extrem de ciudate: Crede ca balconul e patinoar iarna, iar baia bazin de inot asta ducandu-te cu gandul ca trebuie sa aiba grave probleme psihice.

 Sa speram ca situatia o sa se indrepte in episodul de maine si va multumim ca urmariti serialul Indian Suflete Tradate, rezumat, in reluare.