Suflete Tradate ep 394 Cu Bicicletele in Oras!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 394, de la National TV din seara aceasta.

In Suflete Tradate de azi s-a petrecut o intamplare mai putin obisnuita: Ieri cand Tolu si Molu au vrut sa iasa cu bicicletele in jurul stadionului. Pleaca Molu de acasa, isi pregateste casca, ochelarii si umfla rotile la bicicleta, o ia pe scari, ca sa nu mai se chinuie cu bicicleta inghesuita in ascensor si porneste in viteza, prin parcul aglomerat, ca sa se intalneasca cu Tolu.

 Pe traseu era sa loveasca o mama cu un copil mic dar a pus frana la timp si a evitat coliziunea. Era aglomeratie ca in ziua de Duminica si toata lumea se plimba pe acea vreme frumoasa si insorita, unde adia si un vanticel placut si racoros. La iesirea din parc trebuia sa urce niste scari asa ca lua bicicleta in spate si cu pas sprinten a urcat scarile.

 A traversat trecerea de pietoni, soferii auto erau calmi si l-au asteptat pe Molu sa traverseze. In fata cinematografului il gaseste pe Tolu, care astepta de cateva minute, s-e saluta si pornesc impreuna pe trotuar. Mai traveseaza o intersectie si intra in incinta stadionului national. Acolo, aglomeratie mare.

 Biciclisti, copii cu mingea care alearga peste tot, e o adevarata provocare sa dai cateva ture in viteza. La a 5 tura de stadion, cand cei doi pedalau cu viteza de 30 Km la ora, o fetita in varsta de aproximativ 14 ani, trage un sut intr-o minge si il loveste pe Tolu in plin.

 Nu cade, dar ii sar ochelarii cat colo, trece cu roata din spate peste ei si ii face praf. Tin sa specific ca ochelarii erau noi nouti si nici macar o data nu i-a pus la ochi. A mai dat si o gramada de bani pe ei, pentru ca erau de ciclism, de o culoare verzui brotacel si calitate extraordinara. 

Molu, cand vede ce s-a intamplat, coboara dupa bicicleta si il roaga pe Tolu sa nu se enerveze, ca nu are nici un rost. Acesta spune ca o sa incerce sa ii lipeasca, se vede ca ii pare rau de ei, dar Molu ii recomanda sa ii arunce in cel mai apropiat cos de gunoi si sa se multumeasca ca nu s-a intamplat ceva mai grav.

 Adica sa cada si sa isi rupa ceva, Doamne fereste. Asa ca, totul e bine cand se termina cu bine. Va multumesc si va mai astept si data viitoare la o noua povestitre din serialul indian Suflete Tradate.