⭐️ Suflete Tradate ep 395 A fost Salvata!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 395, de la National TV din seara aceasta.


Azi, În Suflete Tradate, Dhaval era la masă și bea un ceai iar Kinjal îi cumparase un cadou. Vecina îl întreabă dacă are voie să folosească baia și alunecă iar Dhaval o prinde în brațe și cad amândoi în pat. Kinjal îi vede unul peste altul și îi spune că nu mai are încredere în el. Ea îi dă o palma vecinei, iar ea se laudă că dacă vroia îi lua demult soțul. Căsnicia lor cam scârție!

 Kokila pleacă la apa sfântă unde sunt adunați mulți oameni care se țin de mână ca să nu se piardă. Se pierde Gopi care găsește un băiat care plângea de părinți că nu îi mai găsește. Ea își face griji pentru ceilalți că se îngrijorează de dispariția ei. Au mers unde erau toți și vin și părinții copilului, care îi mulțumesc.

 Kokila le cere să stea uniți ca să nu se piardă, iar Ahem nu poate să o țină de mână pentru că ținea fata în brațe. Gopi iar rămâne în urmă și ei merg fără ea și intră din nou la bănuieli, că nevasta e dispărută. Apa era foarte adâncă și nimeni nu venea să o salveze și Gopi se lupta singură cu apa și îi rămaseseră mărgelele pe deasupra apei.

 Rashi o ajută de această data și intra pănă la brâu, apoi îi aruncă o frânghie ca să o scoată la mal. Înghitise și apă, dar până la urmă își revine. De ce m-ai salvat Rashi? Pentru că nu sunt rea! Anunță ca să vină bărbații lor să o ia și o critică că nu s-a ținut bine ca să nu cada în apa. 

Au mers la apa sfânta și s-au dat de-a funda până au ajuns acasă, unde trebuie să facă mâncare și au trimis-o pe bucătăreasă după alimente. Doamna doctor îi recomanda să facă mișcare dacă e gravidă. 

Atât din Suflete Tradate. Vă rog să vă abonați!