Suflete Tradate ep 385 Bunica Face Combinatii!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 385, de la National TV din seara aceasta.


În Suflete Tradate de la Național TV din acestă seară, Kokila i-a pus în vedere mamei copilului să stea departe de el, iar ea nu înțelege acest lucru. Ea caută să facă treabă, dar când aude copilul plângând fuge imediat la el ca să îl alăpteze, pentru că nu vrea sa îi dea biberon.

 Nici măcar numele lui nu îi place și vrea să îl schimbe. A visat că trebuie să îi pună numele Golu, dar ceilalți nu sunt de acord. Nu au înțeles, dar ea insistă în continuare. Urmila o ciugulește de bani, pentru ca altfel o să spună tot adevărul. Lui Kinjal nu îi ajungeau banii ca să completeze datoria pentru bancă.

 Soțul lui Kinjal caută din ce în ce mai mult să se apropie de ea și i-a pregătit o zurpriză în forma unei melodii pe un compact disc. Rashi se bagă la somn cu Jigar și copilul între ei, iar mama lui îl ia de lângă ei și încearcă să fugă cu el. A ieșit pe ușă și Kokila vorbea singura de parca simțea ceva.

 Vede o umbra cum se scurgea pe lângă intrare, când ea mergea după borcanul cu apă. Copilul se trezește și începe să strige, dar nu o observă Kokila. În acest timp apare Gopi și o vede pe servitoare cu copilul și o chestionează că unde pleacă? E copilul meu și vreu să fug în lume cu el!

 Rashi se trezește și începe să îi spună o poveste lui Gopi. Ei îi este tare dor de copil și a cășunat pe acest copil că e al ei! Se rezolvă situația și trebuie să aibă o discuție cu Gopi. Mătușa nu o să mai îi dea voie să se apropie de cel mic și toată liniștea ei este să vadă bebelușul. Se ruga la zeu ce să o învețe să facă; Să spună adevărul sau să o dea cotită?

 O are pe bunica venita cu doi căței albi și le încurcă numele. Atât din rezumatul filmului serial tradus azi, Suflete Tradate povestit.

 Vă rog să vă abonați la canalul meu dacă va plăcut povestirea!