Suflete Tradate ep 396 Sfatul Medicului!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul , de la National TV din seara aceasta.

Astăzi, în Suflete Tradate, Dhaval e supărat pe Kinjal și nu mai vrea să doarmă în camera cu ea, de când i-a tras o palmă vecinei. Vine cu perna și pătura în brațe iar ea insistă sa îi facă mâncare, dar el nu mai dorește nimic. Ea îi aduce cămașa și batista, dar el nu mai vrea să primească nimic din mâna ei.
 S-a întors roata, pentru ca el nu o mai vrea și nici lui maică-sa nu poate să îi spună. Kokila cu Rashi; dacă Rashi s-a văzut gravidă începe să se vaite că o dor oasele și vine doamna doctor ca sa o controleze peste tot și îi recomandă să facă mișcare suficient. Să nu ridice lucruri grele dar să fie activă.
 Kokila o trimite la bucătărie ca să o ajute pe Gopi, când Ahem și Jigar vin mai devreme de la firmă și vor sa petreacă mai mult timp cu soțiile lor, dar ele sunt extrem de ocupate. Merg în grădină să joace tenis și o noua vecină venită din Mumbai a adus o mulțime de lucruri pe care le-a depozitat pe spațiul lor. 
Dă cu paleta foarte tare și mingea ajunge direct în oala cu lapte. Kokila o invită în casă și se tot ruga că podoabele nu sunt așezate bine pe frunte iar ea îi spune că a auzit că face prăjituri bune. Pune lapte în vas și îi mulțumește, iar seara o invită acasă la un ceai.
 Toate aduc câte ceva și Gopi aduce prăjiturile ei preferate. Ea nu a făcut nimic și doar invitatele au adus tot. Ea o tachinează iar cu pietricelele de pe fruntea Kokilei. Ahem dorește să meargă la firmă și Gopi se ține după el ca să îi facă toate poftele.
 Rashi e ocupată tot timpul, la fel ca și Gopi. În general, toate au cam fost ocupate în episodul de azi. Cam atât din Suflete Trădate. Vă invit să vă abonați la canalul meu!