Suflete Tradate ep 397 Glume si Umor!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 397, de la National TV din seara aceasta.

Astă seară în filmul indian Suflete Tradate, Ahem se întâlnește la magazin cu Jigar și vecina lor, care e venită din Mumbai și el făcea o comandă de tablou. Amestecă tablourile între ele și Ahem ia brățări pentru Gopi care este încântată.
 Când desface tabloul, vede și vecina că au fost amestecate și vrea să le schimbe. Pe drum, când venea, observă omul care vinde mango, iar bucătăreasa culege un coș de fructe. Întinde rufele la Kokila în curte și mai și culege toate fructele din pomi, iar ei nu prea îi convine.
 Duce coșul cu fructe acasă, iar mai târziu vine cu o dulceață ca să le mai îmbuneze. Are ceva și cu punctul ei roșu din frunte și asta doar ca să glumească și să facă haz pe seama ei. Urmila o ceartă că a consumat toate legumele și a făcut trei feluri de mâncare, iar datorită neăncrederii pe care a pierdut-o, nu o mai poate suporta pe Kinjal.
 Ea începe să plângă că a consumat mâncarea degeaba iar el nu a servit nimic. Vrea să se spele la Kokila acasă și o roagă pe bucătăreasă ca să încalzească apa. O pune și pe Rashi ca să spele podeaua și ea duce găleata în baie, unde Kokila se spală cu apa cu detergent!
 De ce nu a fost apă curata în baie? Cine a făcut asta? Rashi dădea din colț în colț că nu este vina ei. Pleacă ca să cumpere busuioc, pentru că în orice casă de indian nu trebuie să lipsească aceasta planta aromată, pentru că aduce noroc.
 Mai vroia și un trandafir. Tot ce îi plăcea Kokilei, ea spune că a cumpărat. Gopi, trebuie să pui o creangă de busuioc pentru fată ca să nu răcească! Ea merge să planteze busuiocul în grădină, iar vecina sparge toate ghivecele pentru că este invidioasă și o tachineaza că nu are punctul roșu centrat pe mijlocul frunții.
 Cam atât din Suflete Tradate de azi. Abonati-vă la canalul meu!