Suflete Tradate ep 398 A Salvat Copilul!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul 398, de la National TV din seara aceasta.

Astăzi în filmul serial Suflete Tradate, În grădina Kokilei vine vecina ca să își pună ghivecele mai la lumină și ea pune toate florile, nu doar câteva. Îi sparge vasul cu busuioc scump și ea se supăra foarte tare, pentru că și-a depozitat lucrurile pe spațiul ei și a mai și adunat toate fructele de mango.

 Nu se face așa ceva! Pleacă și o lasă, dar cu gândul că o să i-o coacă odată și odată. Vine altcineva și o invită la o slujbă, iar ea dă o donație persoanei care se ocupa de slujbă. Kinjal e înnebunită că Dhaval nu se mai uită la ea.

 Ia prânzul de la mătușă și nu din mâna ei. Urmila calcă cămașa lui Dhaval și ea se minuneaza că de ce execută ea aceasta lucrare și încep sa tragă fiecare de haina în toate direcțiile. Kinjal, de ce nu o lași să calce? E bine ca a căzut? Kinjal pleacă și Urmila rămâne să facă treabă în continuare.

 Kokila trebuie să meargă la slujbă și face o ofrandă pentru părinți. O pune pe Gopi să o facă, pentru că se pricepe. Când ajunge la altar, intra Kokila prima, pentru că are prioritate și popa cere ca Kokila să aducă prima darurile și rămâne ca Gopi să pună pe o tava frumos și apare și Savita cu tava ei.

 O anunță că e chemată de bunica. În timp ce Gopi era plecată, vecina pune făină peste ce era acolo și merge la părinte să îi dea ofranda. Când vede el, la Savita era bine, iar la Gopi era faină deasupra! Când vede Kokila, sare în sus și ce să facă că nu se poate și cineva a umblat la ofranda ei.

 Vecinei, când a amestecat, i-a scăpat inelul în făina. Îl ia Kokila și caută să descopere proprietarul. O bănuiește pe Savita și așa o descoperă că e vinovată și nu drăguța de Gopi. Ajung acasă și fata lui Gopi începe să plângă și o ia din brațe de la Hetal ca să meargă afară și dacă nu o trăgea Kokila, era gata să îi cadă un fruct mare în cap. Kokila e salvatoarea fetiței! 

Ce o să se mai întâmple, o să vedem în episodul următor când și Kokilei o să îi cadă ceva în cap. Atât din Suflete Tradate. Vă invit să vă abonați pentru noi episoade traduse zilnic la ora 8:30!