Suflete Tradate ep 414 Emigrare în Canada!

Rezumatul povestit, tradus in limba Romana, al serialului Indian Suflete Tradate episodul , de la National TV din seara aceasta.

În Suflete Tradate de astăzi, Gopi este jos, ia un scutec de pe culme și o întreabă dacă cunoaște pe cineva cu numele Gopi iar ea nu recunoaște nimic. El o ceartă că a coborât singură cu copilul.

 Sus, nu aveau apă și aer iar Rashi suferea pentru ca este Gravida. Urmila este proprietăreasă și cei din Canada o invită să îi viziteze, când Kokila vrea să afle ce este cu toți acești musafiri și își face motiv de vizită cu telefonul.

 Urmila o expediază la bucătărie ca să nu afle prea multe. Avea niște acte de luat din bufet și nu prea avea în ce fel să facă, pentru că era urmarită și oamenii legii l-au pus pe grădinar să o țină sub observație.

 Ea, ca să scape de urmăritor îi pune ceva în ceai și el adoarme pe o bancă. Urmila pleacă cu un taxi și grădinarul se duce așa adormit și începe și el urmărirea. Merge o bucată de drum și ajunge la ea acasă unde așteaptă să coboare, dar el adormise.

 Merge lângă un perete ca să asculte și Rashi face comandă de o cisternă de apă și copiii se jucau cu furtunul stropind-o pe Urmila. Jigar o atenționeaza că e urmarita de cineva. Ahem o ceartă ca a venit la ei și acum trebuie să stea pana dimineață ca să nu fie descoperită.

 Urmila vrea să plece totuși și dorește să își ia rămas bun din camera ei. Ea avea acte în dulap, care sunt necesare pentru emigrarea în altă țara.

 Acasă la ea, Kokila tot primea mesaje pe telefon și deabia reușea să le citească și merge în grădină ca sa ia rufele, dar observa camere de luat vederi peste tot și așa realizează ca sunt sub supraveghere continua.

 Dhaval a fost încuiat de Urmila pe terasă, ca să nu fie descoperit de urmaritori.

 Atât pentru astăzi din rezumatul tradus al filmului serial indian Suflete Tradate. Va rog sa vă abonați la canalul meu!