Suflete Tradate ep 431 Lănțișorul de Aur!
Azi, în Suflete Tradate. Toți o caută pe Meera cu fotografia în mână. Ea avea lănțișoare la picioare și la mâini și le pierde pe toate. Ei le găsesc una câte una și cineva îi anunță că au văzut-o la grădiniță. Cei care au șterpelit bijuteriile, au declarat educatoarei că sunt părinții ei și au venit să o ia acasă.

 Au ajuns cu ea la motocicletă și când sa îi ia lănțișorul de la gât, văd poliția că vine și nu mai își duc planul la îndeplinire. Merg ei pănă undeva și fac pană iar fata dacă se vede jos, merge încet la târgul cu gogoșele și ia una ca să mănânce.

 Își pierde iar o bijuterie și se rătăcește iar. Ea se joaca și se ascunde după baloane, iar ei o văd pe fată dar sosește și Ahem, iar Gopi găsește colierul pe jos. Fata o ia prin niște bălți și se îndepărtează în timp ce hoții o căutau și îi pregatiseră ceva pe o batistă ca să îi pună la gură să o amețească.

 Meera se urca într-un camion cu fân, iar pe răufacători îi prind oamenii legii și îi interoghează de dispariția ei. Ajunge la un templu și șoferul camionului desface oblonul iar fata coboară jos. Gopi întreabă la locul sfânt dacă au găsit fetița și asta mică era pe lângă oalele cu smântână, ca sa mănânce și se tot învârtea pe acolo. Gopi stătea cu ochii închiși în fața zeului și se ruga.

 Fata trece pe lângă ea și intra în altar, iar Kinjal vine după ea și îi spune că părintele vrea să închidă lăcașul de cult. Fata era în spatele zeilor și dormea buștean când a fost închisă cu un lacăt enorm. Mai erau niște gogoșele tip prăjituri și când vrea să ia se răstoarnă tava și Urmila întoarce capul!

 O data au văzut-o pe Meera închisă acolo și ca să își mai spele din păcate, se gândește să o elibereze. Se așează capră jos iar cealaltă se urcă pe ea, trece dincolo de gard și așa ajunge să ia fata. O ia și îi pune un scaun ca să poată să i-o dea pe Meera. Urmila e foarte bucuroasă că a rezolvat treaba și până la urmă a ajuns acasă fetița sănătoasă.

 Asta a fost tot din Suflete Tradate de azi. Abonați-vă dacă doriți noi episoade povestite!