Suflete Tradate ep 432 Casa Vraiște!
În Suflete Tradate de astă seară, Toți sunt fericiți că Meera este acasă și sărbatoresc cu tort și se înveselesc. Meera se învârte pe lângă masă și sare ceva din colțul mesei. Caută un tamplar cu nevasta ca să repare masa.

 Ei nu sunt prea pricepuți și se uitau că au ajuns într-o casa așa de mare și bogată. Rashi vrea și ea să facă ceva în camera ei iar muncitorii se bucura că au mai mult de lucru. Se apucă de treabă, dar ei încep să facă alte trăsnăi. Se duc la baie ca să strice robineții, la bucătărie strică robotul de bucătărie și sare verdeața peste tot.

 Îl cheamă și pe fratele lor ca să zugrăvească. Își făceau de lucru. La Rashi au tăiat masa și au făcut mizerie. Vine seara și Kokila îi roagă să doarmă în camera ei ca să nu inhaleze praf. Gopi merge să doarmă cu Jigar și gemenii. Vede apa că înainteazaă și întreabă ce e cu atâta apă curgând de la robinet. Până și dușul era sricat!

 Se gândește că sunt cam multe surprize așa deodată și cheamă instalatorii. Cu nevasta după, el se apuca să facă treabă și să zugrăvească. Kokila îl roagă să fie atent cu obiectele de prin casă ca să nu se spargă.

 Rashi vorbea în somn și Ahem ia telefonul ca să îi filmeze cum dorm. Au rămas fără apă și bucătăria e vraiște! Cât de frumos era înainte, acum nu mai era nimic în ordine și ei se cam uită și să șterpeleasca câte ceva din casă ca nu sunt mulțumiți doar cu salariul pe care îl primesc.

 Familia Modi trebuia să fie mai atentă și să nu acorde atâta încredere unor necunoscuți fără referințe de buni lucrători. Mai bine angajau o firma specializată în amenajări interioare, decât acești oameni luați după recomandarile vecinilor. 

Atât din Suflete Tradate de azi. Vă rog să vă abonați la canalul meu!