Suflete Tradate ep 434 Rashi Scapă!
Azi, în Suflete Tradate, Rashi a căzut după un scaun și își revine mai greu, iar băieții care lucrează la curățenie fac un zid unde rămâne blocată. Toți o caută și Rashi începe saă strige ca să scape din zidul proaspăt făcut.

 Ia o nucă de cocos și dă în zid până îl dărâma. Urmila se certa cu Kinjal pentru că nu au lumină și ventilator la bucătărie și când aude că Rashi e de negăsit îi cade telefonul din mână. Muncitorii vor să plece dar ea nu îi lasă până nu găsesc fata. 

Vor să cheme și oamenii legii ca să clarifice situația. Ei cred că e o fantomă care lovește în zid și totuși ea își face loc printr-o gaură și iese afara cu telefonul, în mână, în care înregistrase tot. Ei vor să plece, dar Kokila îi mai reține până se rezolva situația ca să afle dacă a mai dispărut ceva.

 Le dă banii, pentru că totuși au muncit și pleacă în drumul lor. Urmila merge acasă dar își uită gentuța în mașină și Kokila se întoarce sa i-o aducă, dar da peste vecinele care o acuză pe Urmila că nu au curent și apa. Kokila vrea sa rezolve situația, dar este cam complicat. 

Cei din casă au mers la film ca să mai piarda timpul și sa mai scape de problemele de acasă. Meera vede că Gopi bagă rochița în apa și ea face la fel cu telefonul!

 Gopi pleacă să cumpere caiete pentru asta mica și ea își aduce aminte că și ea a spălat o data calculatorul lui Ahem și nu vrea ca și fata ei să fie tot așa de neștiutoare. Atât din episodul de astă seară din rezumatul tradus al filmului Indian Suflete Tradate.

 Vă mulțumesc pentru atenție și vă invit să vă abonați la canalul meu.