Suflete Tradate ep 443 Îi dă palme!
Astăzi, în Suflete Tradate, Gopi are grijă de fata dar nu prea poate din cauza lui maică-sa și o ține în brațe dar plânge în continuu. Dormeau toate trei, iar Ahem se repede și ia fata care începe sa plângă și o trezește pe mama lui Gopi care îi lipește o palmă de i-a trezit pe toți. 

Nimeni nu a zis nimic, dar ea a tras palma pentru că nu știe ce face. Iar mai se învărtește și din nou vrea să ia fata și când era într-o cameră, pe el îl apucă strănutul. Îi făcea frecție până a înroșit-o, cu un ulei pentru masaj. El susține ca e tatăl ei iar ea rămâne perplexă, că nu știe ce se întâmpla.

 Leșină, și aduce doctor ca să vadă ce are. Diagnosticul este rezervat! Urmila este îngrijorată din cauza banilor și iese în stradă ca sa vândă creme și uleiuri pentru creșterea părului și masaj corporal. Vorbește la telefon și spune că a văzut când mama lui Gopi la lovit pe Ahem iar Rashi începe să râda și îi părea bine în sinea ei.

 Când dormea îi râdea buza de fericire. Îi trimite un mesaj și când citește îi părea așa de bine lui Urmila și spera ca și Kokila să fie pălmuita ca să îi dea și ei satisfacție. Tata lui Gopi îi spune ginerelui ca să fie mai atent data viitoare și eu cred ca o să își revină și o să își reamintească cine sunt Meera și Gopi cu adevărat.

 Oricum, în familia Modi se întâmplă lucruri mai puțin obișnuite din cauza că Urmila și Rashi fac tot felul de manevre ca să încurce lucrurile și sa bage intrigi și fitile. Dar nu o să le meargă prea mult, deoarece toți ai casei au cam început să se prinda de felul în care operează ele. 

Atât pentru astăzi din Suflete Tradate și va aștept mâine la aceeași ora. Abonati-va daca va plăcut episodul.