Suflete Tradate ep 433 Rashi își Pierde Cunoștința!
Azi, în Suflete Tradate, Urmila este tare supărată de deranjul pe care îl are în casă și Rashi e la fel din cauza că nu mai poate de cald. O întreabă dacă poate să o ajute ca să zugrăvească casa cu bani de la familia Modi. La Kokila acasa, nevasta tâmplarului desface un pat ca să își facă de lucru, iar fata mâzgălește peste tot ca sa zugrăvească din nou.

 La bucătărie, curgea apa peste tot ca sa îi dea de lucru și instalatorului. Ei nu se pricep de fapt la nimic și doar vor sa aibă de lucru. Ei nu termină treaba de nici o culoare și Kokila aduce nuci de cocos pentru masă și ei au nevoie de 10 pahare iar nevasta tâmplarului ia 3 nuci și le aruncă pe geam.

 Pune în pahare și își toarnă și ei, iar Rashi ajunge cu 7 pahare iar Kokila o întreabă unde sunt restul de recipiente și de ce lipsesc nucile. Se duc să controleze și îi găsesc pe muncitori când îi dădeau copilului lor să bea cu paiul suc de nucă de cocos. Lucratorii își mai și însușeau din lucruri și Ahem nu găsește nimic din ce are nevoie, prin casă.

 Rashi vrea să facă o probă și își aruncă cerceii. O femeie găsește bijuteriile și își face cruce de bucurie, iar când o întreabă Rashi dacă știe ceva, ea nu recunoaște nimic. Ceilalți o văd și îi cer să împartă banii cu ei. Altfel te spunem ca ți-ai însușit obiectele! Filmează nucile rămase ca să aibă dovada și fiind urcată pe scaun, cade și își face o contuzie la cap.

 Muncitorii aud când face zgomot și nu știu cum să reacționeze ca să nu fie ei luați la rost. Ei își făceau de lucru, dar în acest timp mai luau ce puteau de prin casă, pentru că fiind totul claie peste grămadă, nu se cunoștea că mai lipsesc câte o rochie, pantofi și alte haine de prin locuință.

 Atât din Suflete Tradate . Abonați-vă dacă va plăcut episodul!