Suflete Tradate ep 435 Începe Școala!
În Suflete Tradate de azi, Gopi iese în grădina cu Meera și o găsește pe vecina cu nepoatele care veneau de la școală și știau limba engleză și ca să o tachineze pe fetiță îi spune să nu vorbească cu ea pentru că o să rămână ca mama ei, neștiutoare de carte.

 Așa sunt oamenii, răi! Merge în camera unde îl găsește pe Ahem care o întreabă de ce e tristă? Ahem, noi trebuie să dăm fata la școală și să nu se mai joace toată ziua! Are numai un an și e prea devreme pentru școală.

 Trebuie să meargă măcar două ore cu cei de vârsta ei, spune bunica. Toți hotărăsc că e timpul să meargă să învețe ceva și Gopi își aduce aminte de când învața ea la engleză, dar ținea cărțile invers, pentru că nu avea cine să o învețe.

 Dhaval hotărăște să plătească el o daună pe care a produs-o vecinilor și de unde sa ia el atăția bani ca să achite datoria. Kinjal avea dreptate și a achitat nota de plată până la urma. Vine la Kokila ca să o vadă pe Rashi ce face, pentru că primise un set de greutați și bea apă fiarta ca să slăbească.

 Ea nu înțelege că nu e grasă și are de crescut copii. Urmila crede că sunt bune și pentru ea regimul și dieta respective. O duce Gopi pe fetița la școală și găsește și nepoatele acolo, care erau mai istețe. Educatoarea o primește pe fată și începe să plângă, iar fata stă doua ore.

 Ahem se gândește sa meargă el ca să o ia de la cursuri și sa vedem ce o să se mai întâmple mâine în episodul viitor din Suflete Tradate. Acesta a fost rezumatul tradus al serialului Indian de la Național TV, în reluare. Abonați-vă dacă va plăcut episodul!