Suflete Tradate ep 436 Afacerea!
Astăzi, în Suflete Tradate, Rashi vrea să slăbească și folosește niște greutați pe care le bagă sub pat când vin ceilalți și mai bea și apă fiartă ca să nu se îngrașe. Ahem vrea să plece ca să o ia pe Meera de la grădiniță și o găsește dormind jos pe ceva așternut și lui nu prea îi convine.

 O ia în brațe și ea spune câteva cuvinte învațate: Curcubeu și școală! A doua zi merge iar la cursuri și are pachetul cu mâncare la ea dar Gopi uita să îi dea apa. Meera a văzut la taică-su că îl durea în gât și a recunoscut sticluța cu sirop de tuse. Ea știa de la educatoare care le dădea sirop de tuse ca să adoarmă.

 Gopi o surprinde pe învațatoare când vroia să îi dea medicamentul și îi dă peste mână! Au luat fata de la școală și nu o mai lasă la lecții. Ei trebuie să meargă la grădiniță ca să vadă ce se întâmplă acolo. Kokila este felicitată că băieții au primit un contract bun de afaceri, iar Dhaval a luat un împrumut ca să deschidă și el o antrepriză. 

Și ea striga că e copilul ei și nu a primit nici o zestre. Gopi îi anunța că nu o să mai funcționeze grădinița pentru că Gopi declară că a văzut ce s-a întâmplat și îi anunță și pe ceilalți părinți. Kinjal vrea să deschidă o grădiniță așa cum trebuie și o să se ocupe personal.

 O ia Kokila la întrebări despre felul în care o să facă grădinița, iar ea ii spune că e loc destul în casa Modi pentru o grădiniță de copii. Cu împrumutul de la bancă să sperăm că reușește să deschidă afacerea. O să aibă nevoie și de niște avocați pentru început ca să o îndrume în demersurile de care este nevoie pentru deschiderea stabilimentului.

 Atât pentru azi din filmul Suflete Tradate. Abonați-vă dacă va plăcut episodul.