Suflete Tradate ep 437 Un Pitic Năzdrăvan!
În Suflete Tradate de azi, Kinjal vrea cu orice preț să deschidă o grădinița la ea acasă. Și părinții sunt de acord, dar mama ei îi spune ca este o mare responsabilitate și Gopi o asigură că o să o ajute. Au aranjat ce trebuie în casa Kokilei și Kinjal nu prea are răbdare cu cei mici dar Gopi este foarte activa și priceputa.

 Pregatise tot, dar Kinjal nu era acolo și sosește mai târziu cu o grămada de copii și părinți, de la grădinița vecină. Urmila era foarte atenta crezând ca maica-sa a reușit să îi dea bani, dar Kinjal o întreabă de ce se ține așa după ea cu bunatați? Au făcut rost de 11 clienți pentru grădiniță, printre care și un copil care avea de fapt 20 de ani și era trimis de directoare ca să își bata joc de Kinjal.

 Părinții îl lasă acolo și el scoate o șopârlă din buzunar pe care o aruncă printre copii. Merge la Rashi care stătea cu gemenii, dar între timp se mai ocupă și de gimnastică și yoga. Ea avea căștile cu muzică în urechi și nu o aude pe Kokila când o strigă. Ea își tot ascunde obiectele cu care face exerciții pentru că nu vrea să fie descoperită când face fitness.

Ei îi place foarte mult să aibă grija de corpul ei, mergând la sală, la
cosmetică și îi place și luxul. Își cumpără rochii și pantofi scumpi, deoarece vrea să arate cel mai șic din familia Modi. Copilul cel gras ar fi trebuit să mănânce mai puțin și să țină o dietă specială cu fructe și legume dacă nu vroia să ajungă așa.

 Dar cu mult sport și o alimentație științifica cred că o să dea jos câteva kilograme și o să înceapă să arate bine.

 Atât pentru astăzi din filmul indian Suflete Tradate de la Național TV. Vă rog să vă abonați dacă va plăcut episodul.